ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Εύκολη Μπισκοτένια Τάρτα με Κρέμα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξετε μία εύκολη μπισκοτένια τάρτα με κρέμα γιαουρτιού.

ΜΠΙΣΚΟΤΕΝΙΑ ΤΑΡΤΑ

Υλικά

Για την τάρτα:

400 γρ .τριμμένο μπισκότο

160 γρ. βούτυρο

Για την κρέμα γιαουρτιού:

500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες

100 γρ. ζάχαρη (7 κ.σ.)

50 γρ. κορν φλάουρ (5 κ.σ.)

250 γρ. γάλα (1 φλιτζάνι)

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμμένο μπισκότο.

Στρώνουμε το μίγμα μας καλά σε ένα πυρέξ ή μια ταρτιέρα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να δέσει η κρέμα.

Μόλις κρυώσει λίγο τη βάζουμε πάνω από τα μπισκότα.

Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω οποιοδήποτε σιρόπι ή μαρμελάδα και τριμμένο μπισκότο για να την γαρνίρουμε.

Επίσης...

Brownies με Μαύρη Μπίρα

Μία νόστιμη συνταγή για brownies με μαύρη μπίρα.

Αληθινό Τιραμισού

Το απόλυτο ιταλικό γλυκό, αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε κάλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες μιας Ιταλίδας νοικοκυράς. Μην το σερβίρετε σε ταψί, σε στρώσεις, αλλά σε ένα βαθύ μπολ, με τα μπισκότα σπασμένα ανάκατα, να σερβίρεται με το κουτάλι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Τάρτα Margarita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.

Cheesecake με Σοκολάτα και Γιαούρτι

Εδώ η σοκολάτα γίνεται ανάλαφρη σαν πούπουλο, με μία ξινούτσικη τσαχπινιά από γιαούρτι.

Γρήγορη Τάρτα με Μαρμελάδα

Πώς θα φτιάξετε μία γρήγορη τάρτα με μαρμελάδα.

Cheesecake με Γεύση Μπακλαβά

Ένα από τα πιο ξεχωριστά από όλα τα cheesecakes. Αρέσει στους μερακλήδες και δίνει όλη τη γεύση του μπακλαβά σε ένα δροσερό, ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Γλυκό με Φρυγανιές

Η συνταγή για το πιο νόστιμο γλυκό με φρυγανιές.

Λαχταριστή Κρέμα Καραμελέ

Πώς θα φτιάξετε την πιο λαχταριστή κρέμα καραμελέ.

Πανεύκολη Καλοκαιρινή Τούρτα

Η συνταγή για μία άκρως καλοκαιρινή και πανεύκολη τούρτα.

Τούρτα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τούρτα πορτοκαλιού.

Τούρτα Βουτύρου

Πώς θα φτιάξετε μία υπέροχη τάρτα βουτύρου.

Εύκολη Κρέμα Αμυγδάλου με Καρύδα

Ένα ανάλαφρο γλυκό, που γίνεται και από την προηγούμενη μέρα.