ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ρυζόγαλο Βανίλια

Η συνταγή για ένα νόστιμο ρυζόγαλο με γεύση βανίλια.

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΒΑΝΙΛΙΑ

Υλικά

6 κ.σ. άνθος αραβοσίτου

1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι

6 ποτήρια νερού γάλα

3 και 1/2 ποτήρια νερό

1 ποτήρι νερού ζάχαρη

1 φλιτζανάκι του καφέ κορν φλάουρ

Εκτέλεση

Σ’ ένα μπολ βάζουμε το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουρ και τ’ ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε μέσα τα δύο ποτήρια νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν.

Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με ενάμιση ποτήρι νερό να βράσει.

Μόλις το ρύζι απορροφήσει όλο το νερό ρίχνουμε μέσα το γάλα.

Όταν πάρει βράση το γάλα προσθέτουμε το μίγμα άνθος αραβοσίτου και κορν φλάουρ ανακατεύοντας γρήγορα.

Η κρέμα μας πήζει γρήγορα.

Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και βάζουμε σε μπολάκια.

Επίσης...

Κιουνεφέ με Ανθότυρο

Η συνταγή για κιουνεφέ με ανθότυρο.

Μήλο Κανταΐφι, Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε μήλο κανταΐφι, σιροπιαστό.

Περισσότερα από

Γλυκά

Σμυρνέικο Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε σμυρνέικο σιροπιαστό.

Μπουγάτσα με Κρέμα από Καβουρδισμένο Σιμιγδάλι

Πώς θα φτιάξετε μπουγάτσα με κρέμα από καβουρδισμένο σιμιγδάλι.

Καραμελωμένα Φύλλα με Καρύδα

Η συνταγή για καραμελωμένα φύλλα με καρύδα.

Αφράτο και Σιροπιαστό Γλυκάκι

Η συνταγή για αφράτο και σιροπιαστό γλυκάκι.

Το Τέλειο Πολίτικο Σάμαλι

Πώς θα φτιάξετε το τέλειο πολίτικο σάμαλι.

Γιαουρτόπιτα Σιροπιαστή

Πώς θα φτιάξετε σιροπιαστή γιαουρτόπιτα.

Η Πατσαβουρόπιτα του Παππού

Μία συνταγή για παραδοσιακή πατσαβουρόπιτα.

Φλογέρες με Καρύδι

Πώς θα φτιάξετε φλογέρες με καρύδι.

Η Πλούσια Μελαχρινόπιτα

Η συνταγή για μία πλούσια μελαχρινόπιτα.

Γαλατόπιτα χωρίς Φύλλο

Η συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς φύλλο.