ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κανελόπιτα

Πώς θα φτιάξετε κανελόπιτα.

ΚΑΝΕΛΟΠΙΤΑ

Υλικά

8 αυγά

1 κούπα λάδι

4 κουταλιές βιτάμ

2 κούπες ζάχαρη

1 ποτήρι φάντα

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ

1 κουταλάκι σόδα

2 κουταλιές της σούπας κανέλα

1 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα

3-4 φλιτζάνια αλεύρι

φαρίνα απ

ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε το λάδι, το βιτάμ και τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν.

Ρίχνουμε ένα ένα τ’ αυγά και τα υπόλοιπα υλικά.

Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ.

Ψήνουμε στη μεσαία θέση για μια ώρα περίπου στους 175 βαθμούς.

Όταν κρυώσει τη ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Επίσης...

Χαλβάς Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε τον πιο νόστιμο χαλβά φούρνου.

Kαλτσουνάκι Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε καλτσουνάκι σιροπιαστό.

Περισσότερα από

Γλυκά

Tρίγωνα Αμυγδάλου

Πώς θα φτιάξουμε τρίγωνα αμυγδάλου.

Φορμάκια

Πώς θα φτιάξετε φορμάκια.

Tουλουμπάκια

Πώς θα φτιάξετε τουλουμπάκια.

Λουκουμάδες

Η συνταγή για τους πιο νόστιμους λουκουμάδες.

Γλυκά Πιτάκια με Κρέμα

Η συνταγή για γλυκά πιτάκια με κρέμα.

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Ρολάκια του Μπακάλη

Η συνταγή για ρολάκια του μπακάλη.

Μαλεμπί με Ξηρούς Καρπούς

Πώς θα φτιάξετε μαλεμπί με ξηρούς καρπούς.

Crema Catalana

Πώς θα φτιάξετε την απόλυτη εκδοχή της Crema Catalana.