ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κανελόπιτα

Πώς θα φτιάξετε κανελόπιτα.

ΚΑΝΕΛΟΠΙΤΑ

Υλικά

8 αυγά

1 κούπα λάδι

4 κουταλιές βιτάμ

2 κούπες ζάχαρη

1 ποτήρι φάντα

1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ

1 κουταλάκι σόδα

2 κουταλιές της σούπας κανέλα

1 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα

3-4 φλιτζάνια αλεύρι

φαρίνα απ

ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε το λάδι, το βιτάμ και τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν.

Ρίχνουμε ένα ένα τ’ αυγά και τα υπόλοιπα υλικά.

Τη σόδα τη διαλύουμε στο κονιάκ.

Ψήνουμε στη μεσαία θέση για μια ώρα περίπου στους 175 βαθμούς.

Όταν κρυώσει τη ραντίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Επίσης...

Κιουνεφέ με Ανθότυρο

Η συνταγή για κιουνεφέ με ανθότυρο.

Μήλο Κανταΐφι, Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε μήλο κανταΐφι, σιροπιαστό.

Περισσότερα από

Γλυκά

Σμυρνέικο Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε σμυρνέικο σιροπιαστό.

Μπουγάτσα με Κρέμα από Καβουρδισμένο Σιμιγδάλι

Πώς θα φτιάξετε μπουγάτσα με κρέμα από καβουρδισμένο σιμιγδάλι.

Καραμελωμένα Φύλλα με Καρύδα

Η συνταγή για καραμελωμένα φύλλα με καρύδα.

Αφράτο και Σιροπιαστό Γλυκάκι

Η συνταγή για αφράτο και σιροπιαστό γλυκάκι.

Το Τέλειο Πολίτικο Σάμαλι

Πώς θα φτιάξετε το τέλειο πολίτικο σάμαλι.

Γιαουρτόπιτα Σιροπιαστή

Πώς θα φτιάξετε σιροπιαστή γιαουρτόπιτα.

Η Πατσαβουρόπιτα του Παππού

Μία συνταγή για παραδοσιακή πατσαβουρόπιτα.

Φλογέρες με Καρύδι

Πώς θα φτιάξετε φλογέρες με καρύδι.

Η Πλούσια Μελαχρινόπιτα

Η συνταγή για μία πλούσια μελαχρινόπιτα.

Γαλατόπιτα χωρίς Φύλλο

Η συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς φύλλο.