ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μαρμελάδα με Χουρμάδες και Κανέλα

Η συνταγή για μαρμελάδα με χουρμάδες και κανέλα.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Υλικά

2 μεγάλα μήλα τριμμένα

100 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι

1/2 κ.γ. κανέλα

170 γρ. νερό

Εκτέλεση

Βράζουμε τους χουρμάδες με το νερό για 10-15 λεπτά.

Μετά τους πολτοποιούμε και τους τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα με την κανέλα και τα καθαρισμένα και τριμμένα μήλα.

Ανακατεύουμε συνεχώς και όταν η μαρμελάδα αρχίσει να δένει και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα, αποσύρουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε το βάζο, το οποίο έχουμε προηγουμένως αποστειρώσει.

Τη διατηρούμε στο ψυγείο πάνω από 1 μήνα.

Επίσης...

Αμυγδαλωτό με Μαρμελάδα

Η συνταγή για αμυγδαλωτό με μαρμελάδα.

Τρούφες με Μανταρίνια

Η συνταγή για τρούφες με μανταρίνια.

Περισσότερα από

Γλυκά

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Γλυκό με Δαμάσκηνα και Σοκολάτα

Η συνταγή για γλυκό με δαμάσκηνο και σοκολάτα.

Αφράτα Μηλοπιτάκια

Η συνταγή για αφράτα μηλοπιτάκια.

Κάστανα με Σοκολάτα

Η συνταγή για ένα γλυκό με κάστανα και σοκολάτα.

Πουτίγκα με Μήλα και Σταφίδες

Μια εύκολη πουτίγκα, που γίνεται με ψωμί του τοστ και με μια γρήγορη γέμιση από κρέμα και μήλα.

Μηλο-Κουραμπιεδάκια

Η συνταγή για μηλο-κουραμπιεδάκια.

Τρούφες με Φοινίκια

Πώς θα φτιάξετε τρούφες με φοινίκια (χουρμάδες).

Βασιλόπιτα με Σύκα και Δαμάσκηνα

Η συνταγή για βασιλόπιτα με σύκα και δαμάσκηνα.

Χαλβάς-Σοκολάτα, με Μανταρίνι και Αμύγδαλα

Η συνταγή για χαλβά-σοκολάτα, με μανταρίνι και αμύγδαλα.