ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μήλα Κομπόστα με Σταφίδες

Πώς θα φτιάξετε μήλα κομπόστα με σταφίδες.

ΜΗΛΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ

Υλικά

8 μήλα μέτρια σκληρά

2 κιλά νερό

1 & 3/4 ποτηριού ζάχαρη

χυμό από 1 1/2 λεμόνι

10 γαρίφαλα

1 ξυλάκι κανέλα

1 μεγάλη χούφτα σταφίδες ξανθές

Εκτέλεση

Βάζουμε να βράσει το νερό με τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα την κανέλα και τον χυμό λεμονιού για 15 λεπτά.

Προσθέτουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα.

Συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά προσέχοντας όμως να μην μαλακώσουν πολύ τα μήλα.

Σερβίρεται δροσερό.

Επίσης...

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Περισσότερα από

Γλυκά

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.

Περγαµόντο Γλυκό του Κουταλιού

Η συνταγή για γλυκό του κουταλιού περγαμόντο.