ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ρεβανί με Γιαούρτι

Η συνταγή για το πιο εύκολο και γρήγορο ρεβανί με γιαούρτι.

ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά

5 αυγά

1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη

1 1/2 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό

1 1/2 φλιτζ. αλεύρι

1 φλιτζ. ηλιέλαιο

1 μικρό γιαούρτι

1 μπέικιν

1 βανίλια

Για το σιρόπι:

4 φλιτζ. νερό

4 φλιτζ. ζάχαρη

1 βανίλια

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το μίξερ.

Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.

Για το σιρόπι, ρίχνουμε τα υλικά σε κατσαρολάκι και βράζουμε για 5 λεπτά.

Αφήνουμε το ρεβανί να κρυώσει και μετά το σιροπιάζουμε αφού πρώτα το έχουμε κόψει οριζόντια ώστε να περάσει το σιρόπι.

Επίσης...

Χαλβάς Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε τον πιο νόστιμο χαλβά φούρνου.

Kαλτσουνάκι Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε καλτσουνάκι σιροπιαστό.

Περισσότερα από

Γλυκά

Tρίγωνα Αμυγδάλου

Πώς θα φτιάξουμε τρίγωνα αμυγδάλου.

Φορμάκια

Πώς θα φτιάξετε φορμάκια.

Tουλουμπάκια

Πώς θα φτιάξετε τουλουμπάκια.

Λουκουμάδες

Η συνταγή για τους πιο νόστιμους λουκουμάδες.

Γλυκά Πιτάκια με Κρέμα

Η συνταγή για γλυκά πιτάκια με κρέμα.

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Ρολάκια του Μπακάλη

Η συνταγή για ρολάκια του μπακάλη.

Μαλεμπί με Ξηρούς Καρπούς

Πώς θα φτιάξετε μαλεμπί με ξηρούς καρπούς.

Crema Catalana

Πώς θα φτιάξετε την απόλυτη εκδοχή της Crema Catalana.