Follow us

Μανταρινόπιτα με Λάδι

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μανταρινόπιτα με λάδι.

ΜΑΝΤΑΡΙΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΛΑΔΙ

Υλικά

2 κεσεδάκια γιαούρτι

1 ποτήρι ζάχαρη

ξύσμα από 5 μανταρίνια (ή πορτοκάλια)

1 ποτήρι σπορέλαιο

1 ποτήρι χυμό στημένα μανταρίνια (ή πορτοκάλια)

6 αυγά

2 φακελάκια μπέικιν

2 βανίλιες

2 πακέτα φύλλα κρούστας

Για το σιρόπι:

2 μέρη ζάχαρη

3 μέρη νερό

φλούδα από 2 μανταρίνια (ή ένα πορτοκάλι)

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα ταψί μέχρι να ομογενοποιηθούν εκτός από τα φύλλα κρούστας.

Αφού τελειώσουμε το ανακάτεμα σπάμε ακατάστατα τα φύλλα κρούστας μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε.

Ψήνουμε το μείγμα στους 170 βαθμούς για περίπου 25-30 λεπτά.

Για το σιρόπι: Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.