Follow us

Ινδοκαρυδόπιτα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη ινδοκαρυδόπιτα.

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ

Υλικά

250 γρ. βούτυρο βιτάμ μαλακό

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι ινδοκάρυδο

1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα

1 βανίλια

6 αυγά

Για το σιρόπι:

2 ½ ποτήρια ζάχαρη

1 ½ ποτήρι νερό

λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει.

Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και το αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Τέλος, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.

Αλείφουμε ένα ταψάκι με αρκετό βούτυρο και βάζουμε το μείγμα στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για 40 λεπτά περίπου.

Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια (μερίδες) που εμείς θέλουμε.

Ετοιμάζουμε το σιρόπι και περιχύνουμε το γλυκό μας.

Αν θέλουμε μπορούμε να το πασπαλίσουμε με επιπλέον ινδοκάρυδο.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.