Follow us

Τάρτα με Φράουλες και Ζελέ

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τάρτα με φράουλες και ζελέ.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΖΕΛΕ

Υλικά

Για τη βάση:

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ

250 γρ. μαργαρίνη

Για την κρέμα:

2 κρέμες στιγμής

1 φακελάκι σαντιγί στιγμής γάλα

Για το ζελέ:

1 πακέτο φράουλες κομμένες σε φέτες

1 φακελάκι ζελέ φράουλα

Εκτέλεση

Κάνουμε σκόνη τα μπισκότα, λιώνουμε το βούτυρο ενσωματώνουμε να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος και απλώνουμε καλά σε όλο το ταψί.

Βάζουμε στο ψυγείο το μπισκότο να κρυώσει, φτιάχνουμε την κρέμα και τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας τους και ενώνουμε απλώνουμε πάνω από το μπισκότο και βάζουμε πάλι στο ψυγείο.

Φτιάχνουμε το ζελέ πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες του, το βάζουμε στην κατάψυξη να γίνει πιο γρήγορα.

Απλώνουμε τις φράουλες σε όλη την επιφάνεια της κρέμας και όταν το ζελέ μας αρχίσει και γίνετε στέρεο το απλώνουμε από πάνω.

Το βάζουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.

Μπορούμε να το σερβίρουμε και με σαντιγί πάνω από το ζελέ.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.