Follow us

Κριτσίνια με Καρύδα

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα κριτσίνια με καρύδα.

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη

1 ποτήρι ζάχαρη

2 αυγά

3 ποτήρια καρύδας (ινδοκάρυδο τρίμμα) περίπου 250-300 γρ.

αλεύρι που φουσκώνει μόνο του περίπου 1/2 κιλό

σουσάμι (περίπου 200 γρ.)

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.

Προσθέτουμε τα αυγά και την καρύδα και στο τέλος πλάθουμε ρίχνοντας λίγο-λίγο το αλεύρι, μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

Πλάθουμε σε μπαστούνια και τα περνάμε από σουσάμι.

Ψήνουμε περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.