ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κρέμα Πορτοκαλιού

Η συνταγή για την πιο νόστιμη κρέμα πορτοκαλιού.

ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υλικά

100 γρ. χυμό πορτοκαλιού

100 γρ. βούτυρο/μαργαρίνη

75 γρ. ζάχαρη

ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

3 αυγά, χτυπημένα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα το χυμό πορτοκαλιού, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα.

Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το βούτυρο, αδειάζουμε το μείγμα μέσα στα αυγά, τα οποία έχουμε χτυπήσει ελαφρά, ανακατεύοντας συνεχώς.

Επαναφέρουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και το βάζουμε στη φωτιά.

Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η κρέμα δέσει. Αδειάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο και μόλις κρυώσει, τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 1 μήνα.

Επίσης...

Αμυγδαλωτό με Μαρμελάδα

Η συνταγή για αμυγδαλωτό με μαρμελάδα.

Τρούφες με Μανταρίνια

Η συνταγή για τρούφες με μανταρίνια.

Περισσότερα από

Γλυκά

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Γλυκό με Δαμάσκηνα και Σοκολάτα

Η συνταγή για γλυκό με δαμάσκηνο και σοκολάτα.

Αφράτα Μηλοπιτάκια

Η συνταγή για αφράτα μηλοπιτάκια.

Κάστανα με Σοκολάτα

Η συνταγή για ένα γλυκό με κάστανα και σοκολάτα.

Μηλο-Κουραμπιεδάκια

Η συνταγή για μηλο-κουραμπιεδάκια.

Τρούφες με Φοινίκια

Πώς θα φτιάξετε τρούφες με φοινίκια (χουρμάδες).

Βασιλόπιτα με Σύκα και Δαμάσκηνα

Η συνταγή για βασιλόπιτα με σύκα και δαμάσκηνα.

Χαλβάς-Σοκολάτα, με Μανταρίνι και Αμύγδαλα

Η συνταγή για χαλβά-σοκολάτα, με μανταρίνι και αμύγδαλα.

Χριστουγεννιάτικο Ρολό με Φρούτα

Η συνταγή για ένα χριστουγεννιάτικο ρολό με φρούτα.