ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γλυκό Κρασιού

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο γλυκό κρασιού.

ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙΟΥ

Υλικά

1 βιτάμ

2 φλιτζ. ζάχαρη

3 φλιτζ. αλεύρι

1 μπέικιν πάουντερ

1 φλιτζ. κόκκινο κρασί ξηρό

5 αυγά

3 κ.σ. κακάο

2 κ.σ. κανέλα

λίγη ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν.

Κατόπιν προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και κοσκινισμένο.

Τέλος, προσθέτουμε το κρασί, το κακάο και τη κανέλα.

Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Επίσης...

Πίτα Καρότου με Κουκουνάρι

Πώς θα φτιάξετε πίτα καρότου με κουκουνάρι.

Εύκολο Κέικ με Ελαιόλαδο

Η συνταγή για το πιο εύκολο και νόστιμο κέικ με ελαιόλαδο.

Περισσότερα από

Γλυκά

Μικρά Κέικ με Ξερά Σύκα

Η συνταγή για μικρά κέικ με ξερά σύκα.

Σιροπιαστό, Λαδερό Κέικ με Μέλι

Η συνταγή για ένα νόστιμο σιροπιαστό λαδερό κέικ με μέλι.

Η Σταφιδόπιτα της Γιαγιάς

Πώς θα φτιάξετε μία υπέροχη παραδοσιακή σταφιδόπιτα.

Τούρτα Νουγκατίνα

Η πιο αγαπημένη και διάσημη από όλες τις παλιές τούρτες. Αξεπέραστη μέχρι σήμερα, πολύ σπάνια βρίσκεται πια στα ζαχαροπλαστεία.

Ατσμάδες με Μαγιά

Η συνταγή για ατσμάδες με μαγιά.

Βιεννέζικο Κέικ με Πορτοκάλι, Σταφίδες και Κουκουνάρι

Ένα κέικ που όλοι υποδέχονται με τεράστιο ενθουσιασμό.

Αυγοφέτες Κέικ και Μαρμελάδα

Ο πιο νόστιμος τρόπος για να εκμεταλλευτείς το κέικ που έμεινε και έχει ξεραθεί.

Muffin με Καλαμποκάλευρο, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Ένα αλμυρό κέικ/μάφιν που τρώγεται μόλις βγει από τον φούρνο, την ώρα που τα τυριά λιώνουν μαστιχωτά.

Εύκολα Muffin με Μπρόκολο και Καρότο

Μια εξαιρετική συνταγή για να κρύψεις τα λαχανικά από αυτούς που δεν τα αγαπούν.

Κέικ με Μανιτάρια, Προσούτο και Παρμεζάνα

Ένα κέικ που μοσχοβολά Μεσόγειο, γι' αυτό μην τσιγκουνευτείτε το θυμάρι.