ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γιαουρτογλυκό με Βύσσινο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο γιαουρτογλυκό με βύσσινο.

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ

Υλικά

2 πακέτα πτί-μπερ μπισκότα

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι

1 σαντιγί φυτική

250 γραμ. ζάχαρη άχνη

1 1/2 κούπα γάλα φρέσκο

μαρμελάδα βύσσινο (1 1/2 κουτί)

σιρόπι βύσσινο

Εκτέλεση

Χτυπάμε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.

Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι σιγά-σιγά.

Στρώνουμε σε ένα πιρέξ τα μπισκότα, τα οποία πρώτα έχουμε βουτήξει πολύ-πολύ γρήγορα σε γάλα με σιρόπι βύσσινο.

Ρίχνουμε τη μισή κρέμα από πάνω.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μπισκότα-κρέμα. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη μαρμελάδα και μετά από 4 ώρες στο ψυγείο είναι έτοιμο.

Επίσης...

Η Παγωμένη Μπόμπα της Γιαγιάς

Όταν το δοκίμαζες, ξεχνούσες κάθε λαχτάρα για έτοιμο παγωτό.

Γλυκό με Γεύση Λεμόνι και Σοκολάτα

Ζουμερό σιροπιαστό κέικ στη βάση, κρέμα λεμόνι και επικάλυψη σοκολάτας, ένα γλυκό για όλες τις ώρες.

Περισσότερα από

Γλυκά

Μoυς Καφέ με Σπιτική Πραλίνα Αμυγδάλου

Τίποτα δε συγκρίνεται με τη γεύση της πραλίνας που φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα με σπιτική καραμέλα.

Γλυκό με Μασκαρπόνε και Ροδάκινα

Το μασκαρπόνε είναι η μαγική λέξη για τη νοστιμιά των γλυκών ψυγείου.

Ζελέ Λεμόνι με Γάλα και Μπισκότα

Ένα πανεύκολο γλυκό, που δροσίζει με λεμονάτο άρωμα τον ουρανίσκο σου.

Γλυκό με Σοκολάτα και Κανέλα

Η σοκολάτα με την κανέλα ταιριάζουν απίστευτα, και στην περίπτωσή μας φτιάχνουν μια πανεύκολη τούρτα.

Το Σουφλέ του Γκραν Μαρνιέ

Ένα κλασικό γαλλικό γλυκό ψυγείου, αυτό που προτιμούν οι Γάλλοι στο εστιατόριο ή στις γιορτές τους, για την υφή και το υπέροχο πορτοκαλένιο άρωμά του.

Cheesecake με Λευκή Σοκολάτα

Η συνταγή για ένα έξοχο cheesecake με λευκή σοκολάτα.

Σορμπέ με Φράουλες, Χωρίς Ζάχαρη

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σορμπέ φράουλες, χωρίς ζάχαρη.

Σοκολατένια Γρανίτα

Πώς θα φτιάξετε την τέλεια σοκολατένια γρανίτα.

Brownies με Μαύρη Μπίρα

Μία νόστιμη συνταγή για brownies με μαύρη μπίρα.

Αληθινό Τιραμισού

Το απόλυτο ιταλικό γλυκό, αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε κάλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες μιας Ιταλίδας νοικοκυράς. Μην το σερβίρετε σε ταψί, σε στρώσεις, αλλά σε ένα βαθύ μπολ, με τα μπισκότα σπασμένα ανάκατα, να σερβίρεται με το κουτάλι.