ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Δροσερή Λεμονάδα με Ροδάκινα

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Υλικά

4 ροδάκινα ψιλοκομμένα

200 γρ. ράσμπερις ή φράουλες

200 ml χυμό λεμονιού

5 κ.σ. σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση

Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα τα ροδάκινα και τα ράσμπερις ή τις φράουλες μαζί με 250 ml νερό και το σιρόπι αγαύης και αφήστε το μείγμα για λίγα λεπτά στη φωτιά, μέχρι να πάρει βράση.

Απομακρύνετε από την εστία και αφήστε το να κρυώσει.

Πολτοποιήστε μετά στο μπλέντερ και ανακατέψτε με τον χυμό του λεμονιού και 1 λίτρο και 250 ml κρύο νερό.

Σερβίρετε με παγάκια.

Τip

Η αγαύη είναι γλυκαντική ουσία ιδανική για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη. Εναλλακτικά, βάλτε μέλι σε ίση ποσότητα.

Επίσης...

Αμυγδαλωτό με Μαρμελάδα

Η συνταγή για αμυγδαλωτό με μαρμελάδα.

Τρούφες με Μανταρίνια

Η συνταγή για τρούφες με μανταρίνια.

Περισσότερα από

Γλυκά

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Γλυκό με Δαμάσκηνα και Σοκολάτα

Η συνταγή για γλυκό με δαμάσκηνο και σοκολάτα.

Αφράτα Μηλοπιτάκια

Η συνταγή για αφράτα μηλοπιτάκια.

Κάστανα με Σοκολάτα

Η συνταγή για ένα γλυκό με κάστανα και σοκολάτα.

Κερασόπιτα με Τάρτα Αμυγδάλου

Η συνταγή για κερασόπιτα με τάρτα αμυγδάλου.

Κέικ Περγαμόντο-Πορτοκάλι

Η συνταγή για ένα νόστιμο κέικ περγαμόντο-πορτοκάλι.

Τάρτα Πορτοκάλι

Πανεύκολη, γρήγορη και αρωματική, τρώγεται όλες τις ώρες. Ταιριάζει με τον καφέ, αλλά και στο τέλος ενός δείπνου, ιδιαίτερα ύστερα από ψάρι.

Πουτίγκα με Μήλα και Σταφίδες

Μια εύκολη πουτίγκα, που γίνεται με ψωμί του τοστ και με μια γρήγορη γέμιση από κρέμα και μήλα.

Μηλο-Κουραμπιεδάκια

Η συνταγή για μηλο-κουραμπιεδάκια.