Follow us

Δροσερή Λεμονάδα με Ροδάκινα

ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Υλικά

4 ροδάκινα ψιλοκομμένα

200 γρ. ράσμπερις ή φράουλες

200 ml χυμό λεμονιού

5 κ.σ. σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση

Βάλτε σε μια μικρή κατσαρόλα τα ροδάκινα και τα ράσμπερις ή τις φράουλες μαζί με 250 ml νερό και το σιρόπι αγαύης και αφήστε το μείγμα για λίγα λεπτά στη φωτιά, μέχρι να πάρει βράση.

Απομακρύνετε από την εστία και αφήστε το να κρυώσει.

Πολτοποιήστε μετά στο μπλέντερ και ανακατέψτε με τον χυμό του λεμονιού και 1 λίτρο και 250 ml κρύο νερό.

Σερβίρετε με παγάκια.

Τip

Η αγαύη είναι γλυκαντική ουσία ιδανική για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη. Εναλλακτικά, βάλτε μέλι σε ίση ποσότητα.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.