ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Πάβλοβα με Φράουλες

ΠΑΒΛΟΒΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Υλικά

4 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου

240 γρ. ζάχαρη

2 κ.γλ. Κορν φλάουρ

1 κ.γλ. ξίδι

1 βανίλια σκόνη

500 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί

500 γρ. ψιλοκομμένες φράουλες

Εκτέλεση

Χτυπήστε τα ασπράδια για 7'-8' σε μέτρια ταχύτητα, ρίξτε σταδιακά τη ζάχαρη και συνεχίστε το χτύπημα για άλλα 3'-4', μέχρι να σχηματιστεί σφιχτή μαρέγκα.

Προσθέστε το κορν φλάουρ, τη βανίλια και το ξίδι και ανακατέψτε για να διαλυθούν στη μαρέγκα.

Απλώστε με μια σπάτουλα τη μαρέγκα σε ένα ρηχό ταψί, επάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100°C για 1 ώρα και 15'.

Όταν ψηθεί, αφήστε την πόρτα του φούρνου ανοιχτή μέχρι να κρυώσει τελείως η μαρέγκα.

Απλώστε τη σαντιγί και τις φράουλες και σερβίρετε.

Tip

Το μυστικό της επιτυχίας στις μαρέγκες είναι το αργό ψήσιμο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Επίσης...

Γλυκάκι με Μήλα

Η συνταγή για γλυκάκι με μήλα.

Πορτοκάλι Γλυκό

Πώς θα φτιάξετε γλυκό πορτοκάλι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Αμυγδαλωτό με Μαρμελάδα

Η συνταγή για αμυγδαλωτό με μαρμελάδα.

Τρούφες με Μανταρίνια

Η συνταγή για τρούφες με μανταρίνια.

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Γλυκό με Δαμάσκηνα και Σοκολάτα

Η συνταγή για γλυκό με δαμάσκηνο και σοκολάτα.

Αφράτα Μηλοπιτάκια

Η συνταγή για αφράτα μηλοπιτάκια.

Κάστανα με Σοκολάτα

Η συνταγή για ένα γλυκό με κάστανα και σοκολάτα.

Εύκολη Πορτοκαλόπιτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο εύκολη και νόστιμη πορτοκαλόπιτα.

Κερασόπιτα με Τάρτα Αμυγδάλου

Η συνταγή για κερασόπιτα με τάρτα αμυγδάλου.

Κέικ Περγαμόντο-Πορτοκάλι

Η συνταγή για ένα νόστιμο κέικ περγαμόντο-πορτοκάλι.