Follow us

Moυς Στιγμής με Σοκολάτα και Μήλο

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ

Υλικά

250 γρ. κουβερτούρα

20 cl χυμό μήλου

λίγη κανέλα & φετούλες μήλου για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί σε μέτρια φωτιά βάζουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και με τον αβγοδάρτη ενσωματώνουμε τον χυμό μήλου.

Γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ με παγάκια και μεταφέρουμε τη σοκολάτα σε ένα κρύο μπολ.

Το βάζουμε πάνω στα παγάκια και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια αφράτη μους.

Σερβίρουμε αμέσως, με κανέλα και φετάκια μήλου.

Tip

Αν τη βάλεις στο ψυγείο, χάνει την αφράτη υφή της, γι' αυτό την καταναλώνουμε αμέσως.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.