ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σιρόπι ανανά (χωρίς βράσιμο)

Σιρόπι ανανά (χωρίς βράσιμο)

Υλικά

Υλικά

180 γρ. φρέσκο ανανά σε κομματάκια

80 γρ. φλούδα λεμονιού (ή λάιμ)

120 γρ. ζάχαρη Demerara ή άλλη σκούρα ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ βάζουμε τον ανανά και τη φλούδα λεμονιού και ανακατεύουμε με τη ζάχαρη.

Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου από 4 ώρες μέχρι όλη τη νύχτα.

Τοποθετούμε ένα λεπτό σουρωτήρι επάνω σε μπολ και βάζουμε μέσα το μείγμα του ανανά.

Πιέζουμε με κουτάλι ή μια μαρίζ να βγει όσο περισσότερος χυμός γίνεται.

Βάζουμε σε μπουκάλι και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι τρεις μήνες.

σημ.

μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ginger σε φετάκια

Επίσης...

Σορμπέ με Φράουλες, Χωρίς Ζάχαρη

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σορμπέ φράουλες, χωρίς ζάχαρη.

Τάρτα Margarita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.

Περισσότερα από

Γλυκά

Αφράτα Pancakes με Μαρμελάδα

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα pancakes με μαρμελάδα.

Χριστουγεννιάτικο Κέικ με Σοκολάτα και Ξερά Φρούτα

Η απόλυτη συνταγή για χριστουγεννιάτικο κέικ με σοκολάτα και ξερά φρούτα

Χαλβάς με Ζελέ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο χαλβά με ζελέ.

Τάρτα Μπισκοτένια με Φρούτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη μπισκοτένια τάρτα με φρούτα.

Κρέμα Ανάλαφρη με Σιμιγδάλι

Η συνταγή για την πιο ανάλαφρη και νόστιμη κρέμα με σιμιγδάλι.

Αρωματικό Κέικ με Μανταρίνι

Η συνταγή για το πιο νόστιμο και αρωματικό κέικ με μανταρίνι.