Follow us

Ζελέ φρούτων σε ολόκληρο πεπόνι

Ζελέ φρούτων σε ολόκληρο πεπόνι

Υλικά

Υλικά

2 στρογγυλά πεπόνια βάρους 1 κ. το καθένα

1 κουτί έτοιμο  ζελέ  κεράσι

1 κουτί έτοιμο ζελέ πεπόνι

200 γρ. κεράσια φρέσκα*

Εκτέλεση

Κόβουμε κατά μήκος τα πεπόνια, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα μισά.

Κόβουμε μια λεπτή φέτα από τη φλούδα κάθε μισού, ώστε να στέκεται σε μια οριζόντια επιφάνεια.

Βγάζουμε του σπόρους και τη σάρκα, αφήνοντας μια λεπτή στρώση πάχους 1 1/2 εκ.

Ξεσποριάζουμε τα κεράσια με το ειδικό εργαλείο και κόβουμε τη σάρκα του πεπονιού σε κυβάκια.

Ετοιμάζουμε ξεχωριστά το κάθε ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ρίχνουμε στα δύο μισά τα κεράσια και γεμίζουμε τις κοιλότητες με το ζελέ πεπόνι.

Στα άλλα δύο μισά ρίχνουμε τα κομματάκια του πεπονιού και γεμίζουμε με το ζελέ κεράσι.

Βάζουμε στο ψυγείο για 5 -6 ώρες.

Σερβίρουμε κόβοντας σε φέτες.

*Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και οποιοδήποτε άλλο φρέσκο φρούτο εποχής.

Α.Τ.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.