ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κεφτεδάκια με Ανθότυρο

Πώς θα φτιάξετε κεφτεδάκια με ανθότυρο.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

Υλικά

200 γρ. ανθότυρο

300 γρ. ρεγκάτο από τα οποία τα 100 θα τα χρησιμοποιήσουμε για ρολάρισμα

1 ξερό κρεμμύδι ή 2 φρέσκα ψιλοκομμένα

1 μεγάλη πιπεριά κομμένη μικρά κομματάκια

4 φρυγανιές τριμμένες

3 κουταλιές κάπαρη

πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση

Τρίβουμε το ρεγκάτο και παίρνουμε τα 200 γρ.

Κάνουμε αλοιφή τον ανθότυρο και τον ανακατεύουμε με το ρεγκάτο.

Τρίβουμε το κρεμμύδι αν πρόκειται να βάλουμε ξερό και το ενώνουμε με τα υλικά.

Ρίχνουμε μέσα και όλα τα υπόλοιπα με την κάπαρη κομμένη στον κόφτη.

Πλάθουμε κεφτεδάκια και τα ρολάρουμε στα 100 γρ. ρεγκάτο που έχουμε κρατήσει στην άκρη.

Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ταψί και τα βάζουμε σε δυνατό γκριλ μόνο για 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν λίγο.

Αφήνουμε να κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα.

Επίσης...

Κροκέτες Τυριών με Πατάτα

Η συνταγή για κροκέτες τυριών με πατάτα.

Κολοκυθάκια Φούρνου με Τυριά

Πώς θα φτιάξετε κολοκυθάκια φούρνου με τυριά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Τάρτα με Πιπεριές και Φέτα

Η συνταγή για μία νόστιμη τάρτα με πιπεριές και φέτα.

Πίτα – Στραπατσάδα

Ένας ωραίος τρόπος για να μεταμορφώσουμε με ένα φρέσκο μαγείρεμα μια στραπατσάδα που περίσσεψε, αλλά και ένας ακόμα πιο νόστιμος τρόπος για να μεταφέρουμε με ασφάλεια και χωρίς σκεύη μια στραπατσάδα στην παραλία, στην εκδρομή ή στο γραφείο.

Πηλιορείτικες Ριγανάτες Κροκέτες

Με βάση την πατάτα, που χάρη στο άμυλό της φτιάχνει την πιο τραγανή κροκέτα, οι ριγανοκροκέτες είναι ο κεφτές του Πηλίου. Γίνεται πάντα με φρέσκια ρίγανη, που δίνει ένα διακριτικό, ολόφρεσκο ριγανάτο άρωμα όταν συνδυάζεται με τη νοστιμιά του ελαιόλαδου στο τηγάνι.

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα γεμιστά ψωμάκια με αυγό, γραβιέρα και ζαμπόν.

Πίτα με Μπρόκολο και Φέτα

Η συνταγή για πίτα με μπρόκολο και φέτα.

Οι Διαφορετικές Πατάτες Ογκρατέν

Η ιδανική συνταγή ογκρατέν με την οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κλασικές πατάτες φούρνου και να απολαύσετε είτε σαν ορεκτικό είτε σαν συνοδευτικό σε κρεατικά, ψάρια και πουλερικά.

Cheesecake με Σοκολάτα και Γιαούρτι

Εδώ η σοκολάτα γίνεται ανάλαφρη σαν πούπουλο, με μία ξινούτσικη τσαχπινιά από γιαούρτι.

Αλμυρά Κουλουράκια

Πώς θα φτιάξετε αλμυρά κουλουράκια.

Μακαρόνια στο Φούρνο με Μπόλικο Τυρί

Πώς θα φτιάξετε μακαρόνια στο φούρνο με μπόλικο τυρί.