ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Πανεύκολη Κασερόπιτα με Φύλλο Κανταΐφι

Πώς θα φτιάξετε πανεύκολη κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι.

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΚΑΝΤΑΙΦΙ

Υλικά

400 γρ. φύλλο κανταΐφι

600 γρ. κασέρι χοντροκομμένο

5 αυγά

250 γρ. βούτυρο αγελάδος

1/2 λίτρο φρέσκο γάλα

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ελαφρά ένα πυρέξ.

Ξαίνουμε με τα δάκτυλα το φύλλο μέχρι να απλώσει καλά και στρώνουμε το μισό στο πυρέξ.

Ρίχνουμε το κασέρι και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα.

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Επίσης...

Τάρτα Σφολιάτα με 4 Τυριά

Η σφολιάτα με τα τυριά κάνουν την πιο καλή παρέα και όλοι λατρεύουμε τη γεύση του λιωμένου τυριού πάνω σε μια αφράτη, τραγανή σφολιάτα.

Σουφλέ με Γιαούρτι και Τυριά

Ή αλλιώς "το σουφλέ στο άψε σβήσε". Ένας νοστιμότατος τρόπος για να εκμεταλλευτείς το μπαγιάτικο ψωμί.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Σφολιάτα Σουφλέ με Ζαμπόν, Κέτσαπ και Τυριά

Ανάμεσα σε σουφλέ και πίτσα, ένα πλούσιο, δυνατό σε γεύση και χορταστικό πιάτο.

Σουφλέ με Σπανάκι, Ντομάτα και Φέτα

Ένα από τα νοστιμότερα σουφλέ, γλυκό και πικάντικο χάρη στη φέτα, ελληνικό και κοσμοπολίτικο μαζί.

Πίτσα χωρίς Ενοχές

Αν δοκιμάσετε τη νοστιμιά τους, μπορεί και να απαρνηθείτε για πάντα την κανονική πίτσα.

Οι Τυρομπουκιές

Τρώγονται όλες τις ώρες μετά μανίας.

Το Απόλυτο Τυροπιτάκι χωρίς Φύλλο

Το τυροπιτάκι-λουκουμάς που κάνει το μαγικό "κρακ" πριν σε προσγειώσει στην πικάντικη νοστιμιά της φέτας και στη βελούδινη υφή από το γιαούρτι.

Το Σφουγγάτο της Κύθνου

Από τα νοστιμότερα τυροκροκετάκια της παράδοσης, χρυσαφένια σαν ήλιος, τραγανά και αφράτα συνάμα.

Πιτάκια Πανεύκολα με Χαλούμι και Δυόσμο

Το ψωμί του τοστ μπορεί πολύ τραγανά και νόστιμα να αντικαταστήσει το φύλλο σε ένα πιτάκι.

Μεσογειακό Ντιπ

Η συνταγή για ένα θαυμάσιο μεσογειακό ντιπ.

Πιτσάκι με Μυζήθρα και Pesto στο Πι και Φι

Πιτσάκια του μεζέ, μερακλίδικα, που δεν χρειάζονται ζύμη, αφού γίνονται με πίτες για σουβλάκι.

Η Τυροκαυτερή

Πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη τυροκαυτερή.