ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σπαράγγια με Μπέικον

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια ψητά σπαράγγια, τυλιγμένα με μπέικον.

ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

Υλικά

10 πράσινα σπαράγγια

10 φέτες μπέικον

θαλασσινό αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

5 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βάζεις τα σπαράγγια σε μία επιφάνεια κοπής και αφαιρείς με το μαχαίρι τα σκληρά κοτσάνια στη βάση τους.

Πασπαλίζεις με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνεις.

Τυλίγεις κάθε ένα από αυτά με μία φέτα μπέικον. Προσέχεις να σφίξεις το μπέικον προς το τέλος για να μην ανοίξει στο ψήσιμο.

Τα τοποθετείς σε ταψάκι και τα βάζεις στο φούρνο.

Ψήνεις για 5-10 λεπτά.

Σερβίρεις με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επίσης...

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.