ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κοκκινιστό με Κολοκυθάκια

Η συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με κολοκυθάκια.

ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

Υλικά

800 γρ. - 1 κ. κοκκινιστό μοσχαράκι

5 κολοκυθάκια μέτρια, τρυφερά

2-3 κ.σ. άνηθο

2-3 κ.σ. δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

1 ποτήρι νερό

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από τις άκρες, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. (για να μη διαλυθούν μέσα στην κατσαρόλα).

Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά.

Μέσα στην κατσαρόλα με το κρέας κοκκινιστό, ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, τα μυρωδικά και περίπου ένα ποτήρι νερό (να σκεπάζονται τα κολοκυθάκια).

Τα αλατίζουμε ελαφρά.

Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει ξανά η σάλτσα, περίπου 15-20 λεπτά.

Επίσης...

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.