ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κρεμμυδοκουλούρα

Πώς θα φτιάξετε κρεμμυδοκουλούρα.

ΚΡΕΜΜΥΔΟΚΟΛΟΥΡΑ

Υλικά

500 γρ. φύλλα χωριάτικα (8-10 φύλλα)

1/2 φλιτζάνι λάδι για τη γέμιση και

1/2 φλιτζάνι λάδι για το άλειμμα των φύλλων

Για τη γέμιση:

700 γρ. άσπρα κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα (νεροκρέμμυδα)

250 γρ. φέτα

2 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο

2 αυγά

1/2 φλιτζάνι γάλα

2 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό

Εκτέλεση

Βράζουμε για 5 λεπτά τα χοντροκομμένα κρεμμύδια και μετά τα γιαχνίζουμε με λάδι, σβήνουμε τη φωτιά, και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Στρώνουμε στο ταψί τα μισά φύλλα που λαδώνουμε καθένα χωριστά, και βάζουμε τη γέμιση και από επάνω βάζουμε τα άλλα μισά φύλλα που λαδώνουμε ένα ένα.

Χαράζουμε σε κομμάτια και τη φουρνίζουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς και μέχρι να πάρει χρυσόξανθο χρώμα.

Επίσης...

Παστίτσιο με Μανιτάρια

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι όλο και περισσότερο αποφεύγουμε το κρέας. Τα μανιτάρια είναι ένας ιδανικός τρόπος να αντικαταστήσεις το κρέας τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία. Και κάνουν ένα πεντανόστιμο παστίτσιο.

Αλμυρό Cheesecake με Γεύση Σπανακόπιτα

Σε ένα κάλεσμα μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο ντελικάτο τρόπο τη σπανακόπιτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ρύζι στο Φούρνο με Φιστίκι

Η συνταγή για ρύζι στο φούρνο με φιστίκι.

Σαλάτα Ταμπουλέ με Κινόα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη σαλάτα ταμπουλέ με κινόα.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Σελινόριζες Νηστίσιμες

Η συνταγή για νηστίσιμες σελινόριζες.

Πατατοσαλάτα με Ρεβίθια και Ψητά Ντοματίνια

Mία κλασική συνταγή της ισπανικής κουζίνας, από τα νότια της χώρας.

Κοτόπουλο με Κονιάκ και Μανιτάρια

Μια συνταγή που μυρίζει Παρίσι και ταιριάζει υπέροχα και σε γιορτινό τραπέζι αν τη συνδυάσεις με ένα ωραίο σουφλέ πατάτας.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Κροκέτες Κουνουπίδι

Πώς θα φτιάξετε κροκέτες κουνουπιδιού.

Παπαρδέλες με Σπανάκι, Ελιές και Φέτα

Μία μακαρονάδα - "σπανακόπιτα", αφού έχει τα ίδια αρώματα, αλλά και το πικάντικο της μαύρης ζαρωμένης ελιάς, που ξυπνάει τη γεύση και κάνει όλη τη διαφορά.