ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Πατάτες Αντιναχτές με Λουκάνικα

Η συνταγή για πατάτες αντιναχτές με λουκάνικα.

ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΧΤΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Υλικά

200 γρ. λουκάνικα χωριάτικα

λίγο βούτυρο

1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη

1 μάτσο μαϊντανό και άνηθο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια

2 φύλλα δάφνης

2 σκελίδες σκόρδο

2 κούπες ζωμό κότας

1 κιλό πατάτες

αλάτι

πιπέρι

λάδι

δενδρολίβανο

θυμάρι

ρίγανη

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε βούτυρο μαζί με λάδι.

Μόλις αρχίσει να λιώνει το βούτυρο, ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη.

Στη συνέχεια, αφού έχουμε πλύνει καλά τις πατάτες, τις βάζουμε μαζί με τη φλούδα στην κατσαρόλα.

Βάζουμε επίσης και τα λουκάνικα (κομμένα σε ροδέλες), την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο (ψιλοκομμένα).

Κλείνουμε το καπάκι και κουνάμε την κατσαρόλα ώστε να ενωθούν τα υλικά. Ανοίγουμε το καπάκι, ρίχνουμε το ζωμό κότας.

Κλείνουμε πάλι το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.

Στο τέλος το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει και να δέσει η σάλτσα του.

Επίσης...

Μπάμιες με Χοιρινό και Μελιτζάνες

Η συνταγή για μπάμιες με χοιρινό και μελιτζάνες.

Χοιρινές Μπριζόλες με Φρέσκο Δεντρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες με φρέσκο δεντρολίβανο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.