ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ψάρι με Μανιτάρια

Η συνταγή για θαυμάσιο ψάρι με μανιτάρια.

ΨΑΡΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Υλικά

2 τσιπούρες, μεγάλες

1 κρεμμύδι σε φέτες

1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια κομμένα

1 ντομάτα σε ροδέλες

1 πορτοκαλί πιπεριά σε μέτρια κομμάτια

1 κόκκινη πιπεριά σε μέτρια κομμάτια

1 κολοκυθάκι σε κυβάκια

αλάτι

πιπέρι

θυμάρι

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε τα ψάρια και αλατοπιπερώνουμε.

Σκορπάμε γύρω γύρω τα λαχανικά και τη ντομάτα πάνω στα ψάρια.

Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με θυμάρι.

Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς, ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλη 1/2 ώρα να πάρει χρώμα το φαγητό.

Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.

Επίσης...

Γαύρος στο Φούρνο

Η απόλυτη συνταγή για γαύρο στο φούρνο.

Τα Μύδια του Ναυτικού

Η συνταγή για την πιο νόστιμη και εύκολη εκδοχή των μυδιών.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Surf and Turf με Χοιρινό και Γαρίδες

Η συνταγή για ένα φανταστικό χοιρινό φιλέτο με γαρίδες και σάλτσα πάπρικας - σκόρδου.

Γαρίδες Ψητές

Πώς θα φτιάξετε τις πιο νόστιμες ψητές γαρίδες.

Χταπόδι Κρασάτο με Φάβα

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο χταπόδι με φάβα.

Burger Ψαριού με Πικάντικη Μαγιονέζα

Η συνταγή για ένα φανταστικό μπέργκερ ψαριού με chili mayo.

Γιουβέτσι με Καλαμαράκια

Πώς θα φτιάξεις ένα έξοχο γιουβέτσι θαλασσινών με καλαμαράκια.

Γιουβέτσι με Θαλασσινά και Ούζο

Ένα ξεχωριστό γουβέτσι, που μυρίζει Ελλάδα. Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείτε να προσθέσετε, π.χ., και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Χταπόδι με Ούζο και Ελιές

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο χταπόδι με ούζο και ελιές.

Μπακαλιαρόπιτα

Μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, ωστόσο η μπακαλιαρόπιτα είναι μια πεντανόστιμη εκδοχή με ψάρι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές εκδοχές παρασκευών με μπακαλιάρο.

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Όσες συνταγές μπακαλιάρου και να εξερευνήσουμε, το σίγουρο είναι πως από το γιορτινό τραπέζι της 25ης Μαρτίου (αλλά όχι μόνο τότε) δεν θα λείψει η κλασική αξία του μπακαλιάρου σκορδαλιά.

Ο Μπακαλιάρος του Λευτέρη Λαζάρου

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, μοιράζεται τα μυστικά του.