ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κεφτεδάκια με Λαχανικά

Πώς θα φτιάξετε τα τέλεια κεφτεδάκια με λαχανικά.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά

1/2 κιλό κιμά, μοσχαρίσιο

3 κολοκυθάκια

2 καρότα

1 αυγό

λίγο δυόσμο

αλατοπίπερο

150 γρ. Φαρίνα αλεύρι

τυρί πικάντικο τριμμένο

λάδι

φρυγανιά

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τον κιμά όπως φτιάχνουμε τα κεφτεδάκια μας.

Πλένουμε και τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα καρότα. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο.

Προσθέτουμε το αυγό, αλατοπίπερο , ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε λίγο λίγο τη φαρίνα φτιάχνοντας μια ζύμη λίγο ρευστή.

Τέλος ρίχνουμε 2 γεμάτες κουταλιές τυρί τριμμένο ανακατεύουμε όλα μαζί.

Λαδώνουμε καλά ένα ταψάκι, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ρίχνουμε το μείγμα στρώνοντάς το με ένα κουτάλι.

Πλάθουμε μέτρια κεφτεδάκια και τα βάζουμε μες στη ζύμη λαχανικών αραιά, πασπαλίζουμε ανάμεσα από τους κεφτέδες με αρκετό τυρί, ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.

Επίσης...

Μπάμιες με Χοιρινό και Μελιτζάνες

Η συνταγή για μπάμιες με χοιρινό και μελιτζάνες.

Χοιρινές Μπριζόλες με Φρέσκο Δεντρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες με φρέσκο δεντρολίβανο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.