ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κανελόνια με Κιμά και Πιπεριές

Η συνταγή για κανελόνια με κιμά και πιπεριές.

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Υλικά

250 γρ. κανελόνια

350 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι

1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη

1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη

3/4 φλιτζ.ελαιόλαδο

2 κουταλακιά βούτυρο

αλάτι

1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί

πιπέρι

Για τη σάλτσα:

400 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα

2 φλιτζάνια ντοματοχυμό

2 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλάκια μαϊντανό

1 κουταλάκι ζαχαρη

3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον κιμά και τηγανίζουμε ελαφρά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πιπεριές κομμένες, αλάτι, πιπέρι και στη συνέχεια βράζουμε για άλλα 30 λεπτά σε σιγανή φωτιά.

Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε.

Για τη σάλτσα: Βράζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε σ’ ένα ταψί.

Περιχύνουμε τη σάλτσα και τα σκεπάζουμε με ένα καπάκι ή με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο πασπαλίζουμε με λίγο τυρί και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Επίσης...

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.