ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Εύκολο Μοσχαράκι Κοκκινιστό

Πώς θα φτιάξετε το νοστιμότερο κοκκινιστό μοσχαράκι.

ΕΥΚΟΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια

λάδι

1 ποτηράκι κρασί χυμός ντομάτας (1 κουτί)

1 κρεμμύδι

1 καρότο κομμένο σε ροδέλες

1 κομμάτι κανέλας

3-4 γαρύφαλλα

αλάτι

πιπέρι

1 δάφνη

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες.

Βάζουμε σε κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο.

Μετά προσθέτουμε τα κομμάτια του μοσχαριού και τα γυρίζουμε να πάρουν χρώμα από παντού.

Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε νερό να σκεπάσει το μοσχάρι, ρίχνουμε τα καρότα, τη ντομάτα και τα υπόλοιπα αρώματα και μπαχαρικά.

Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει για 1 1/2-2 ώρες,μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να δέσει η σαλτσούλα του.

Επίσης...

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.

Αφράτα Μπιφτέκια με Ψητές Ντομάτες

Πώς θα φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια με ψητές ντομάτες.