ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Χοιρινή Τηγανιά με Κρούστα

Πώς θα φτιάξετε χοιρινή τηγανιά με κρούστα.

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ

Υλικά

700 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μπουκιές

8 ώριμες ντομάτες τριμμένες

3 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα

3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη

1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

αλεύρι για αλεύρωμα

ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Για τη σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο:

1 κεσεδάκι γιαούρτι

2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

2 κ.σ. κρύο νερό

αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα γυάλινο ή πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας, τις τριμμένες ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, το μαιντανό, την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά με κουτάλα τα υλικά μας, σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν τα υλικά το λιγότερο για 4 ώρες (εάν το κάνουμε από την προηγούμενη έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα).

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και πιάνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέας το αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.

Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.

Για τη σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο:

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπολ και χτυπάμε με σύρμα ή με πιρούνι για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν.

Παγώνουμε για 1 ώρα.

Ανακατεύουμε πριν σερβίρουμε.

Επίσης...

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αφράτα Μπιφτέκια με Ψητές Ντομάτες

Πώς θα φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια με ψητές ντομάτες.

Το Burger του Oktoberfest

Η συνταγή για ένα υπέροχο burger που ταιριάζει τέλεια με μπύρα.

Χοιρινά Κεφτεδάκια με Πράσο

Η συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο.

Αρωματικά Κομμάτια Χοιρινού σε Σάλτσα Βασιλικού

Η συνταγή για αρωματικά κομμάτια χοιρινού σε σάλτσα βασιλικού.

Ντολμαδάκια με Ντομάτα

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα ντολμαδάκια με ντομάτα.

Ριζότο με Αρακά και Καπνιστό Χοιρινό

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο ριζότο με αρακά και καπνιστό χοιρινό.

Κρασάτες Χοιρινές Μπριζόλες με Ντοματίνια και Τραχανά

Μία άλλη άποψη για τις χοιρινές μπριζόλες, που λιώνουν μαγειρεμένες μέσα στο κρασί, με τον ξινό τραχανά να μαγειρεύει γρήγορα και το συνοδευτικό, παίρνοντας όλη τη νοστιμιά από το λιπάκι του χοιρινού.

Χοιρινό στο Φούρνο με Μέλι

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο χοιρινό στο φούρνο με μέλι.

Χοιρινό Ρολό με Κληματόφυλλα

Πώς θα φτιάξετε χοιρινό ρολό με κληματόφυλλα.

Ψητή Χοιρινή Κόντρα από την Ιταλία

Η συνταγή για ψητή χοιρινή κόντρα από την Ιταλία.