ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μανιτάρια Γεμιστά με Κιμά και Τυρί

Η συνταγή για νόστιμα μανιτάρια γεμιστά με κιμά και τυρί.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

Υλικά

500 γρ. μανιτάρια μεγάλα

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

1/2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη

5 κ.σ. τριμμένο τυρί (γραβιέρα ή κεφαλοτύρι)

ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρέσκο θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί.

Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.

Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κοτσάνια των μανιταριών.

Μαγειρεύουμε 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, τη γαλέτα, το τυρί, το μαϊντανό ή το θυμάρι και το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε ελαφρά.

Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μίγμα κιμά.

Ψήνουμε για 1/2 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και σερβίρουμε.

Επίσης...

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.