ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μπριζολοσαλάτα

Η συνταγή για μία πλούσια σαλάτα με μοσχαρίσια μπριζόλα.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ TASTY GUIDE

Υλικά

1 μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος

15-20 φύλλα σπανάκι

4 κ.σ. βούτυρο

λίγο φρέσκο χρένο, ξεφλουδισμένο και τριμμένο

100 γρ. ντοματίνια

1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1/2 κρεμμύδι, σε πολύ λεπτές φέτες

8 μικρά ραπανάκια, σε πολύ λεπτές φέτες

θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνεις την μπριζόλα σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ, ανάλογα με την προτίμησή σου.

Βάζεις σε ένα μπολ το βούτυρο, το σπανάκι και το χρένο και τα ανακατεύεις με ένα κουτάλι.

Κόβεις τα ντοματίνια σε φέτες και τα προσθέτεις στο μπολ. Κάνεις το ίδιο και για τα ραπανάκια και το κρεμμύδι.

Τα μεταφέρεις σε ένα μεγάλο πιάτο και τοποθετείς επάνω τους, την μπριζόλα, αφού προηγουμένως την έχεις κόψει σε λεπτές φέτες.

Συμπληρώνεις με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρεις.

Επίσης...

Μπάμιες με Χοιρινό και Μελιτζάνες

Η συνταγή για μπάμιες με χοιρινό και μελιτζάνες.

Χοιρινές Μπριζόλες με Φρέσκο Δεντρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες με φρέσκο δεντρολίβανο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.