ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Φλογέρες με Σουτζούκι και Κασέρι

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φλογέρες με σουτζούκι και κασέρι.

ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΣΟΥΤΣΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ

Υλικά

500 γρ. φύλλο κρούστας (όχι χωριάτικο)

150 γρ. σουτζούκι

150 γρ. κασέρι

2 ντομάτες κομμένες στενόμακρες

ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο στο κέντρο ώστε να έχουμε 2 στενόμακρες λωρίδες.

Τοποθετούμε πρώτα μια στρώση σουτζούκι, από πάνω ντομάτα και από πάνω το κασέρι, όλα κομμένα στενόμακρα.

Τυλίγουμε το φύλλο και προς το τέλος βρέχουμε με λίγο νερό με το δάκτυλο μας για να κολλήσει.

Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα.

Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τις φλογέρες.

Επίσης...

Χουνκιάρ Μπεγιεντί

Η συνταγή για το αυθεντικό χουνκιάρ μπεγιεντί, όπως το φτιάχνουν στην Κωνσταντινούπολη.

Πίτσα με Λαδένια Ζύμη, Ζαμπόν και Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις πίτσα με λαδένια ζύμη, ζαμπόν και μανιτάρια.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Φιλέτο Χοιρινό με Κρούστα Αμυγδάλου και Αρωματικά Βότανα του Άγγελου Μπακόπουλου

Μία θαυμάσια συνταγή από τον Executive Chef των εστιατορίων στα Katikies Mykonos & Santorini Hotels.

Κιμαδόπιτα Ρολό με Μελιτζάνες

Ο συνδυασμός κιμά και μελιτζάνας, όταν δροσίζει με την ευωδιά του μαϊντανού, φτιάχνει μια πολύ φινετσάτη πίτα.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Ριζότο με Κιμά στο Φούρνο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ριζότο με κιμά στο φούρνο.

Κότσι Χοιρινό με Πατάτες Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε κότσι χοιρινό με πατάτες φούρνου.

Απίθανες Κροκέτες με Κιμά

Πώς θα φτιάξετε τις πιο νόστιμες κροκέτες με κιμά.

Μοσχάρι με Σάλτσα Σετσουάν

Μία κλασική κινέζικη συνταγή, καυτερή και γλυκιά ταυτόχρονα.

Ρολό Κιμά με Αυγά

Πώς θα φτιάξετε ρολό κιμά με αυγά.

Χοιρινή Τηγανιά με Σάλτσα Τυριού και Μουστάρδα

Πώς θα φτιάξετε χοιρινή τηγανιά με σάλτσα τυριού και μουστάρδα.

Πατάτες Hot Dog, Γεμιστές με Λουκάνικα και Μουστάρδα

Hot Dog χωρίς ψωμάκι, με την πατάτα να παίζει αυτόν το ρόλο.