ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γαλέος με Σπανάκι και Ντομάτα

Πώς θα φτιάξετε νόστιμο γαλέο με σπανάκι και ντομάτα.

ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Υλικά

1.200 γρ. γαλέο φιλέτο φρέσκο ή κατεψυγμένο

αλάτι

θυμάρι

ρίγανη

2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες

σπανάκι (όσο θέλουμε)

ελαιόλαδο

1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι.

Προσθέτουμε το θυμάρι, τη ρίγανη.

Βράζουμε το σπανάκι για λίγα λεπτά μόνο και το βάζουμε πάνω από το ψάρι.

Προσθέτουμε τη ντομάτα, στύβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς.

Επίσης...

Burger Ψαριού με Πικάντικη Μαγιονέζα

Η συνταγή για ένα φανταστικό μπέργκερ ψαριού με chili mayo.

Γιουβέτσι με Καλαμαράκια

Πώς θα φτιάξεις ένα έξοχο γιουβέτσι θαλασσινών με καλαμαράκια.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Γιουβέτσι με Θαλασσινά και Ούζο

Ένα ξεχωριστό γουβέτσι, που μυρίζει Ελλάδα. Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείτε να προσθέσετε, π.χ., και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Χταπόδι με Ούζο και Ελιές

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο χταπόδι με ούζο και ελιές.

Μπακαλιαρόπιτα

Μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, ωστόσο η μπακαλιαρόπιτα είναι μια πεντανόστιμη εκδοχή με ψάρι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές εκδοχές παρασκευών με μπακαλιάρο.

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Όσες συνταγές μπακαλιάρου και να εξερευνήσουμε, το σίγουρο είναι πως από το γιορτινό τραπέζι της 25ης Μαρτίου (αλλά όχι μόνο τότε) δεν θα λείψει η κλασική αξία του μπακαλιάρου σκορδαλιά.

Ο Μπακαλιάρος του Λευτέρη Λαζάρου

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, μοιράζεται τα μυστικά του.

Ψητό Ψάρι Misoyaki

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ψάρι misoyaki.

Tacos με Ψάρι

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα τάκος με ψάρι.

Γλώσσες με Αγκινάρες στο Φούρνο

Η συνταγή για γλώσσες με αγκινάρες στο φούρνο.

Ψάρι Πλακί στο Φούρνο

Η συνταγή για ψάρι πλακί στο φούρνο.

Αχνιστά Μύδια με Φέτα και Ρίγανη

Η συνταγή για αχνιστά μύδια με φέτα και ρίγανη.