ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαράκι Μπουγιουρντί που Λιώνει στο Στόμα

Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχαράκι μπουγιουρντί.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Υλικά

800 γρ. μοσχάρι σπό σπάλα ή άλλο τρυφερό κομμάτι κομμένο σε κυβους

1 ώριμη ντομάτα

1 πιπεριά κέρατο

1 μικρό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

λίγο κεφαλοτύρι

λίγη φέτα

αλάτι

πιπέρι

καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Πλένουμε το μοσχαράκι. Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρές ροδέλες.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Τυλίγουμε καλά το μοσχαράκι σε λαδόκολλα να μην παίρνει αέρα από πουθενά.

Βάζουμε σε ένα ταψί νερό για να μην καεί η λαδόκολλα και βάζουμε το πακέτο μέσα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.

Ανάλογα το φούρνο σε 2 1/2 με 3 ώρες είναι έτοιμο.

Επίσης...

Τηγανιά για Φίλους

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τηγανιά με χοιρινό.

Λουκάνικο με Μουστάρδα στη Λαδόκολλα

Πώς θα φτιάξετε λουκάνικο με μουστάρδα στη λαδόκολλα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μανιτάρια Γεμιστά με Κιμά και Κρέμα

Πώς θα φτιάξετε μανιτάρια γεμιστά με κρέμα και κιμά.

Απάκι Τηγανιά

Η συνταγή για τη νοστιμότερη τηγανιά με απάκι.

Ρολάκια Πιπεριάς με Λουκάνικο

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα ρολάκια πιπεριάς με λουκάνικο.

Φακές με Χοιρινό

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φακές με χοιρινό.

Μπριζολοσαλάτα

Η συνταγή για μία πλούσια σαλάτα με μοσχαρίσια μπριζόλα.

Κεφτεδάκια με Ρεβίθια Κοκκινιστά

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με ρεβίθια κοκκινιστά.

Πράσα με Μπιφτέκια Αυγολέμονο, Φουρνιστά

Πώς θα φτιάξετε πράσα με μπιφτέκια αυγολέμονο, φουρνιστά.

Πράσα με Κιμά και Ρεβίθια

Πώς θα φτιάξετε πράσα με κιμά και ρεβίθια.

Κριθαράκι με Μπρόκολο και Λουκάνικο

Η συνταγή για θαυμάσιο κριθαράκι με μπρόκολο και λουκάνικο.

Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο, με Ταλιατέλες

Το οσομπούκο, ή αλλιώς το μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο στη μέση, είναι τρυφερό σαν βελούδο, με ζελέ που δένει υπέροχα τη σάλτσα και, για τους μερακλήδες, με μεδούλι από το κόκαλο.