ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαράκι Μπουγιουρντί που Λιώνει στο Στόμα

Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχαράκι μπουγιουρντί.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Υλικά

800 γρ. μοσχάρι σπό σπάλα ή άλλο τρυφερό κομμάτι κομμένο σε κυβους

1 ώριμη ντομάτα

1 πιπεριά κέρατο

1 μικρό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

λίγο κεφαλοτύρι

λίγη φέτα

αλάτι

πιπέρι

καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Πλένουμε το μοσχαράκι. Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρές ροδέλες.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Τυλίγουμε καλά το μοσχαράκι σε λαδόκολλα να μην παίρνει αέρα από πουθενά.

Βάζουμε σε ένα ταψί νερό για να μην καεί η λαδόκολλα και βάζουμε το πακέτο μέσα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.

Ανάλογα το φούρνο σε 2 1/2 με 3 ώρες είναι έτοιμο.

Επίσης...

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.