ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαράκι Μπουγιουρντί που Λιώνει στο Στόμα

Η συνταγή για το πιο νόστιμο μοσχαράκι μπουγιουρντί.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ

Υλικά

800 γρ. μοσχάρι σπό σπάλα ή άλλο τρυφερό κομμάτι κομμένο σε κυβους

1 ώριμη ντομάτα

1 πιπεριά κέρατο

1 μικρό κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο

λίγο κεφαλοτύρι

λίγη φέτα

αλάτι

πιπέρι

καπνιστή πάπρικα

Εκτέλεση

Πλένουμε το μοσχαράκι. Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρές ροδέλες.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.

Τυλίγουμε καλά το μοσχαράκι σε λαδόκολλα να μην παίρνει αέρα από πουθενά.

Βάζουμε σε ένα ταψί νερό για να μην καεί η λαδόκολλα και βάζουμε το πακέτο μέσα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.

Ανάλογα το φούρνο σε 2 1/2 με 3 ώρες είναι έτοιμο.

Επίσης...

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.

Αφράτα Μπιφτέκια με Ψητές Ντομάτες

Πώς θα φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια με ψητές ντομάτες.

Μπριάμ Λαχανικών με Κιμά στην Κατσαρόλα

Πώς θα φτιάξετε μπριάμ λαχανικών με κιμά στην κατσαρόλα.

Φιλέτο Wellington

Η συνταγή για το πιο νόστιμο Beef Wellington.

Σάντουιτς Fried Bologna

Η συνταγή για ένα φανταστικό σάντουιτς με τηγανητή μορταδέλα Bologna.

Μεξικάνικη Πίτσα

Πώς θα φτιάξεις μία πραγματικά ξεχωριστή πίτσα, made in Mexico.