ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Νηστίσιμοι Πατατοκεφτέδες

Πώς θα φτιάξετε τους πιο νόστιμους νηστίσιμους πατατοκεφτέδες.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά

8 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες

5 καρότα

8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

6-8 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο

1-2 κ.γ. μουστάρδα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε άφθονο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά.

Τις σουρώνουμε καλά και τις βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.

Λιώνουμε με πιρούνι όπως είναι στην κατσαρόλα τις πατάτες και τα καρότα.

Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τη μουστάρδα.

Πλάθουμε κεφτέδες και τους βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες ώσπου να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Μόλις είναι έτοιμοι τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Επίσης...

Παστίτσιο με Μανιτάρια

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι όλο και περισσότερο αποφεύγουμε το κρέας. Τα μανιτάρια είναι ένας ιδανικός τρόπος να αντικαταστήσεις το κρέας τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία. Και κάνουν ένα πεντανόστιμο παστίτσιο.

Αλμυρό Cheesecake με Γεύση Σπανακόπιτα

Σε ένα κάλεσμα μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο ντελικάτο τρόπο τη σπανακόπιτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ρύζι στο Φούρνο με Φιστίκι

Η συνταγή για ρύζι στο φούρνο με φιστίκι.

Σαλάτα Ταμπουλέ με Κινόα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη σαλάτα ταμπουλέ με κινόα.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Σελινόριζες Νηστίσιμες

Η συνταγή για νηστίσιμες σελινόριζες.

Πατατοσαλάτα με Ρεβίθια και Ψητά Ντοματίνια

Mία κλασική συνταγή της ισπανικής κουζίνας, από τα νότια της χώρας.

Κοτόπουλο με Κονιάκ και Μανιτάρια

Μια συνταγή που μυρίζει Παρίσι και ταιριάζει υπέροχα και σε γιορτινό τραπέζι αν τη συνδυάσεις με ένα ωραίο σουφλέ πατάτας.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Κροκέτες Κουνουπίδι

Πώς θα φτιάξετε κροκέτες κουνουπιδιού.

Παπαρδέλες με Σπανάκι, Ελιές και Φέτα

Μία μακαρονάδα - "σπανακόπιτα", αφού έχει τα ίδια αρώματα, αλλά και το πικάντικο της μαύρης ζαρωμένης ελιάς, που ξυπνάει τη γεύση και κάνει όλη τη διαφορά.