ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ταρτάρ Τόνου με Αβοκάντο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ταρτάρ τόνου με αβοκάντο.

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Υλικά

250-400 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου, κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια

1/3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

10 γρ. τριμμένο τζίντζερ

χυμό από 1 λάιμ

κάπαρη

αλάτι kosher

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1/2 αβοκάντο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ, την κάππαρη, το αλάτι kosher και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Προσθέτουμε τον τόνο και τον χυμό λάιμ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Κόβουμε αβοκάντο σε μικρά καρέ και προστίθεται στο μείγμα του τόνου, ώστε να προσδώσει γλυκύτητα.

Όταν ανακατευτούν όλα καλά, μπαίνουν σε ένα μπολ και σκεπάζονται με μεμβράνη, προτού μεταφερθούν για 10'-15' στο ψυγείο.

Το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο είναι έτοιμο να σερβιριστεί.

Tip

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν γέμιση σε tacos ή σάντουιτς, σε σαλάτα, σε ομελέτα ή όπου αλλού πιστεύεις πως ταιριάζει. Τέλος, η προσθήκη λίγου χαβιαριού και το pairing με ένα παγωμένο καλιφορνέζικο Chardonnay θα αναβαθμίσει την όλη εμπειρία.

Επίσης...

Burger Ψαριού με Πικάντικη Μαγιονέζα

Η συνταγή για ένα φανταστικό μπέργκερ ψαριού με chili mayo.

Γιουβέτσι με Καλαμαράκια

Πώς θα φτιάξεις ένα έξοχο γιουβέτσι θαλασσινών με καλαμαράκια.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Γιουβέτσι με Θαλασσινά και Ούζο

Ένα ξεχωριστό γουβέτσι, που μυρίζει Ελλάδα. Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείτε να προσθέσετε, π.χ., και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Χταπόδι με Ούζο και Ελιές

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο χταπόδι με ούζο και ελιές.

Μπακαλιαρόπιτα

Μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, ωστόσο η μπακαλιαρόπιτα είναι μια πεντανόστιμη εκδοχή με ψάρι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές εκδοχές παρασκευών με μπακαλιάρο.

Μπακαλιάρος Σκορδαλιά

Όσες συνταγές μπακαλιάρου και να εξερευνήσουμε, το σίγουρο είναι πως από το γιορτινό τραπέζι της 25ης Μαρτίου (αλλά όχι μόνο τότε) δεν θα λείψει η κλασική αξία του μπακαλιάρου σκορδαλιά.

Ο Μπακαλιάρος του Λευτέρη Λαζάρου

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, μοιράζεται τα μυστικά του.

Ψητό Ψάρι Misoyaki

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ψάρι misoyaki.

Tacos με Ψάρι

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα τάκος με ψάρι.

Γλώσσες με Αγκινάρες στο Φούρνο

Η συνταγή για γλώσσες με αγκινάρες στο φούρνο.

Ψάρι Πλακί στο Φούρνο

Η συνταγή για ψάρι πλακί στο φούρνο.

Αχνιστά Μύδια με Φέτα και Ρίγανη

Η συνταγή για αχνιστά μύδια με φέτα και ρίγανη.