Follow us

Ταρτάρ Τόνου με Αβοκάντο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ταρτάρ τόνου με αβοκάντο.

ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Υλικά

250-400 γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου, κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια

1/3 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

10 γρ. τριμμένο τζίντζερ

χυμό από 1 λάιμ

κάπαρη

αλάτι kosher

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

1/2 αβοκάντο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ, την κάππαρη, το αλάτι kosher και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

Προσθέτουμε τον τόνο και τον χυμό λάιμ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Κόβουμε αβοκάντο σε μικρά καρέ και προστίθεται στο μείγμα του τόνου, ώστε να προσδώσει γλυκύτητα.

Όταν ανακατευτούν όλα καλά, μπαίνουν σε ένα μπολ και σκεπάζονται με μεμβράνη, προτού μεταφερθούν για 10'-15' στο ψυγείο.

Το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο είναι έτοιμο να σερβιριστεί.

Tip

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν γέμιση σε tacos ή σάντουιτς, σε σαλάτα, σε ομελέτα ή όπου αλλού πιστεύεις πως ταιριάζει. Τέλος, η προσθήκη λίγου χαβιαριού και το pairing με ένα παγωμένο καλιφορνέζικο Chardonnay θα αναβαθμίσει την όλη εμπειρία.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.