Follow us

Φιλέτο Μπακαλιάρου με Κριθαράκι και Φέτα

Η συνταγή για νόστιμο μπακαλιάρο με κριθαράκι και φέτα.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

Υλικά

2 φρέσκα φιλέτα μπακαλιάρου

ελαιόλαδο

4 ντομάτες μεγάλες, ώριμες, ζουμερές και αποφλοιωμένες

500 γρ. κριθαράκι

φέτα τριμμένη

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα πυρέξ ή ταψί στρώνουμε τα φιλέτα το ένα δίπλα στο άλλο.

Τρίβουμε στο ρεντέ τις ντομάτες και περιχύνουμε τα φιλέτα.

Ρίχνουμε το κριθαράκι γύρω γύρω από το ψάρι τόσο ώστε να καλύψει τα κενά του πυρέξ και προσθέτουμε λίγο νερό.

Όσο πιο ζουμερές οι ντομάτες τόσο λιγότερο το νερό που θα προσθέσουμε.

Προσθέτουμε λαδάκι και αλατοπιπερώνουμε.

Τέλος, τρίβουμε με τα δάχτυλα μας τη φέτα πάνω από το φαγητό.

Καλύπτουμε καλά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.