ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ομελέτα με Μανιτάρια και Πιπεριά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη ομελέτα με μανιτάρια και πιπεριά.

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Υλικά

4 αυγά

50 γρ. φέτα

100 γρ. τυρί Γκούντα

20 ml γάλα

ντοματίνια

1 πιπεριά, ιδανικά κίτρινη

μανιτάρια

2 πατάτες μεσαίες

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες και ένα μέρος της πιπεριάς σε μικρά μακρόστενα κομμάτια.

Τηγανίζουμε τις πατάτες και παράλληλα χτυπάμε τα αυγά, αφού έχουμε προσθέσει γάλα, αλάτι και πιπέρι.

Τρίβουμε τη φέτα καλά και τη ρίχνουμε στο μείγμα.

Προσθέτουμε λίγες πατάτες και την πιπεριά που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Αφού έχουμε ζεστάνει το τηγάνι αδειάζουμε το περιεχόμενο και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό.

Όταν γίνει από τη μία τη γυρίζουμε και μόλις πάρει χρώμα τη βγάζουμε από τη φωτιά.

Την "τουμπάρουμε” στο πιάτο και γαρνίρουμε φρέσκα δροσερά ντοματάκια και πιπεριά.

Επίσης...

Φασολάκια με Φέτα και Αυγά

Η συνταγή για νόστιμα φασολάκια με φέτα και αυγά.

Σκεπαστή Ομελέτα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη σκεπαστή ομελέτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Huevos a la Flamenca

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη ισπανική συνταγή για αυγά.

Πουρές με Φέτα και Αυγά

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο πουρέ με φέτα και αυγά.

Πατάτες στο Φούρνο με Αυγά και Λαχανικά

Πώς θα φτιάξετε τις πιο νόστιμες πατάτες στο φούρνο με αυγά και λαχανικά.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Αφράτη Τυρόπιτα με Αυγά και Γιαούρτι

Η συνταγή για αφράτη τυρόπιτα με αυγά και γιαούρτι.

Τορτίγια με Πατάτες

Η συγκεκριμένη ομελέτα είναι το αγαπημένο φαγητό των Ισπανών. Σερβίρεται κρύα, σε πολλές διαφορετικές γεύσεις.

Σουφλέ με Μπέικον και Αρωματικά

Η κλασική συνταγή του σουφλέ, με γεύση που δεν θα σας θυμίσει τίποτα το παραδοσιακό.

Σουφλέ με Σπανάκι, Μορταδέλα και Φέτα

Η συνταγή για ένα πρωτότυπο σουφλέ με υφή που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Σουφλέ με Μπρόκολο, Πιπεριά και Καπνιστή Γαλοπούλα

Ένα σουφλέ στο οποίο χωράνε τα πάντα: Αλλαντικά, τυριά, λαχανικά, ακόμα και φαγητό που έχει περισσέψει.

Πατατοσουφλέ με Σαλάμι Αέρος

Κυρίως πιάτο, παρέα με μια πράσινη σαλάτα, αλλά και πρωτότυπο συνοδευτικό στο γιορτινό τραπέζι, αντί για τις κλασικές πατάτες φούρνου.