ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σκεπαστή Ομελέτα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη σκεπαστή ομελέτα.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

Υλικά

Για την ομελέτα:

4 αυγά

1 κ.σ. γάλα εβαπορέ (προαιρετικό)

1 κ.σ. νερό

60 γρ. γραβιέρα / ή κεφαλοτύρι / ή οτιδήποτε σκληρό τυρί (όχι φέτα)

αλάτι

πιπέρι

Για τη γέμιση:

1 πιπεριά κόκκινη

1 πιπεριά πράσινη

4 κ.σ. μανιτάρια ψιλοκομμένα

5 φέτες ζαμπόν ή ό,τι αλλαντικό μας βρίσκεται

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την ομελέτα και αδειάζουμε σε ελαφρά λαδωμένο τηγάνι που έχει κάψει. Ωστόσο ψιλοκόβουμε τις μισές πιπεριές.

Μόλις ετοιμαστεί η μια πλευρά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη και επάνω στην ψημένη πλευρά τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης, στη μισή πλευρά (αν θέλουμε τα μπορούμε να τα σοτάρουμε με λίγο λαδάκι για να μαλακώσουν).

Μόλις ετοιμαστεί και η κάτω πλευρά διπλώνουμε την ομελέτα στη μέση και αφήνουμε να φαίνεται λίγο από τη γέμιση.

Επίσης...

Ομελέτα με Κολοκύθια

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη ομελέτα με κολοκύθια.

Αυγά με Μελιτζάνες

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα αυγά με μελιτζάνες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αυγά με Μανιτάρια και Δυόσμο

Πώς θα φτιάξετε αυγά με μανιτάρια και δυόσμο.

Σάντουιτς με Αυγό, Σπαράγγια και Παρμεζάνα

Πώς θα φτιάξετε ένα νόστιμο σάντουιτς με αυγό, παρμεζάνα σε βούτυρο και σπαράγγια.

Αυγά Τιναχτά

Πώς θα φτιάξετε αυγά τιναχτά.

Ομελέτα Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε την πιο εύκολη και πιο νόστιμη ομελέτα φούρνου.

Πίτα – Στραπατσάδα

Ένας ωραίος τρόπος για να μεταμορφώσουμε με ένα φρέσκο μαγείρεμα μια στραπατσάδα που περίσσεψε, αλλά και ένας ακόμα πιο νόστιμος τρόπος για να μεταφέρουμε με ασφάλεια και χωρίς σκεύη μια στραπατσάδα στην παραλία, στην εκδρομή ή στο γραφείο.

Γεμιστά Ψωμάκια με Αυγό, Γραβιέρα και Ζαμπόν

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα γεμιστά ψωμάκια με αυγό, γραβιέρα και ζαμπόν.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Ομελέτα Ρολό στο Φούρνο

Η συνταγή για ομελέτα ρολό στο φούρνο.

Ομελέτα με Αγκινάρες

Η συνταγή για ομελέτα με αγκινάρες.