ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κοτομπούρεκα με Κανταΐφι

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα κοτομπούρεκα με κανταΐφι.

ΚΟΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΙΦΙ

Υλικά

300 γρ. κιμά κοτόπουλου

1 κρεμμύδι

1 πράσο ψιλοκομμένο

μισό ποτήρι κρασί

λίγο ελαιόλαδο

μισή κούπα ηλιέλαιο για τηγάνισμα

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

μισό πακέτο φύλλο για κανταΐφι

1 κούπα τριμμένο κίτρινο ή λευκό τυρί

Εκτέλεση

Γιαχνίζουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τον κιμά.

Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το λευκό κρασί.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν μέχρι ο κιμάς να μαλακώσει.

Προσθέτουμε τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και να γίνει σφιχτό χωρίς καθόλου υγρά και προσθέτουμε ρίγανη.

Απλώνουμε το φύλλο κανταΐφι, το ξύνουμε για να αφρατέψει και βάζουμε μια κουταλιά απ το μείγμα, το τυλίγουμε με το κανταΐφι από παντού και το τηγανίζουμε στο καυτό ηλιέλαιο για ένα λεπτό από κάθε πλευρά.

Επίσης...

Κόκορας με Τουρσί Λάχανο στο Φούρνο

Πώς θα φτιάξετε κόκορα με τουρσί λάχανο στο φούρνο.

Σούπα Αυγολέμονο με Κοτόπουλο

Πώς θα φτιάξετε σούπα αυγολέμονο με κοτόπουλο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ψητό Κοτόπουλο με Δενδρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε ψητό κοτόπουλο με δενδρολίβανο.

Κοτόπουλο με Μπρόκολο και Ρύζι

Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με μπρόκολο και ρύζι.

Κοτόπιτα με Τραχανά

Η συνταγή για κοτόπιτα με τραχανά.

Εύκολη Τάρτα με Κοτόπουλο και Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξετε μία εύκολη τάρτα με κοτόπουλο και μανιτάρια.

Λαχταριστή Κοτόπιτα

Πώς θα φτιάξετε την πιο λαχταριστή κοτόπιτα.

Κοτόπουλο με Φέτα

Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με φέτα.

Κοτόπουλο με Ρυζάκι στο Φούρνο

Πώς θα φτιάξετε κοτόπουλο με ρυζάκι στο φούρνο.

Κοτόπουλο με Φρυγανιά και Γιαούρτι στο Ταψί

Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με φρυγανιά και γιαούρτι στο ταψί.

Κοτόπουλο με Κριθαράκι στο Φούρνο

Πώς θα φτιάξετε κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο.

Φραγκόκοτα με Ραβιόλι Μυζήθρας και Κρέμα Παστινάκι του Άγγελου Μπακόπουλου

Μία θαυμάσια συνταγή από τον Executive Chef των εστιατορίων στα Katikies Mykonos & Santorini Hotels.