ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κιμαδένια Τάρτα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη τάρτα με κιμά.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτα

1/4 κ. κιμά μοσχαρίσιο

3-4 κουτ. σούπας λάδι

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

μερικά φρέσκα μανιτάρια σε φέτες

1-2 αυγά

1 κόκκινη ντομάτα, ψιλοκομμένη

2 φλιτζάνια τυριά κομμένα σε κύβους ή τριμμένα

1 1/2 φλιτζάνι γάλα ή κρέμα γάλάκτος

1 κουταλάκι εστραγκόν

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Απλώνουμε τη σφολιάτα σε ταρτιέρα ή ταψάκι και αφού την τρυπήσουμε με πιρούνι για να μην φουσκώσει πολύ, την ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.

Φτιάχνουμε εν τω μεταξύ τη γέμιση: Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τον κιμά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι.

Το αφήνουμε να ψηθεί 10 λεπτά περίπου και αφήνουμε να κρυώσει για λίγο.

Στην ψημένη σφολιάτα ρίχνουμε τον κιμά, τη ντομάτα ωμή, την πιπεριά ωμή. Πάνω ρίχνουμε τα τυριά.

Φτιάχνουμε στο τέλος το υγρό μείγμα ανακατεύοντας τα αυγά, την κρέμα γάλακτος ή γάλα, εστραγκόν.

Το μείγμα αυτό το ρίχνουμε πάνω στα υπόλοιπα υλικά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου να ροδοκοκκινίσει.

Επίσης...

Τηγανιά με Λουκάνικο, Πατάτες και Καραμελωμένα Κρεμμύδια

Πώς θα φτιάξεις τηγανιά με λουκάνικο, πατάτες και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Μοσχαράκι και Χοιρινό Μαζί

Η συνταγή για μοσχαράκι και χοιρινό μαζί.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Γιουβαρλάκια Κοκκινιστά

Η συνταγή για γιουβαρλάκια κοκκινιστά.

Μελιτζάνες με Κιμά

Πώς θα φτιάξεις μελιτζάνες με κιμά.

Γαλοπούλα Γεμιστή

Η συνταγή για γεμιστή γαλοπούλα.

Κατσικάκι Φρικασέ

Πώς θα φτιάξεις κατσικάκι φρικασέ.

Ζαμπονοπατατόπιτα

Πώς θα φτιάξεις ζαμπονοπατατόπιτα.

Λαγός Λαδορίγανη στο Φούρνο

Η συνταγή για λαγό λαδορίγανη στο φούρνο.

Εύκολη Κρεατόπιτα

Η συνταγή για μία εύκολη και νόστιμη κρεατόπιτα.

Στιφάδο

Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για μοσχάρι στιφάδο.

Σπετζοφάι

Η συνταγή για το πιο νόστιμο σπετζοφάι.

Εύκολη Κιμαδόπιτα

Πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη και εύκολη κιμαδόπιτα.