ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σαλάτα Ταμπουλέ με Κινόα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη σαλάτα ταμπουλέ με κινόα.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΚΙΝΟΑ

Υλικά

250 γρ. βρασμένη κινόα

2 ματσάκια μαϊντανό

2 ξερά κρεμμύδια

2 μεγάλες ντομάτες

1 αγγούρι

1 πράσινη πιπεριά

χυμό από 2 λεμόνια

150 ml ελαιόλαδο

5-6 κλωναράκια φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

αλάτι

baby σπανάκι και αραβικές πίτες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό, τα κρεμμύδια, το αγγούρι, την πιπεριά και τις ντομάτες.

Βάλτε σε ένα μπολ την κινόα, τα ψιλοκομμένα σαλατικά, τον χυμό των λεμονιών, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι.

Προσθέστε τον δυόσμο, ανακατέψτε και σερβίρετε με baby σπανάκι και ψημένες αραβικές πίτες.

Tip

Μαγειρέψτε την κινόα ακριβώς όπως το ρύζι: βράστε τη για 15' σε αρκετό νερό, στραγγίξτε και συνεχίστε ανάλογα με τη συνταγή.

Επίσης...

Σαλάτα με Φασόλια, Ψητά Ντοματίνια και Αρωματική Βινεγκρέτ

Πώς θα φτιάξετε μία βοτανική σαλάτα με έντονα αρώματα.

Παστίτσιο με Μανιτάρια

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι όλο και περισσότερο αποφεύγουμε το κρέας. Τα μανιτάρια είναι ένας ιδανικός τρόπος να αντικαταστήσεις το κρέας τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία. Και κάνουν ένα πεντανόστιμο παστίτσιο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αλμυρό Cheesecake με Γεύση Σπανακόπιτα

Σε ένα κάλεσμα μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο ντελικάτο τρόπο τη σπανακόπιτα.

Ρύζι στο Φούρνο με Φιστίκι

Η συνταγή για ρύζι στο φούρνο με φιστίκι.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Σελινόριζες Νηστίσιμες

Η συνταγή για νηστίσιμες σελινόριζες.

Πατατοσαλάτα με Ρεβίθια και Ψητά Ντοματίνια

Mία κλασική συνταγή της ισπανικής κουζίνας, από τα νότια της χώρας.

Κοτόπουλο με Κονιάκ και Μανιτάρια

Μια συνταγή που μυρίζει Παρίσι και ταιριάζει υπέροχα και σε γιορτινό τραπέζι αν τη συνδυάσεις με ένα ωραίο σουφλέ πατάτας.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Κροκέτες Κουνουπίδι

Πώς θα φτιάξετε κροκέτες κουνουπιδιού.

Παπαρδέλες με Σπανάκι, Ελιές και Φέτα

Μία μακαρονάδα - "σπανακόπιτα", αφού έχει τα ίδια αρώματα, αλλά και το πικάντικο της μαύρης ζαρωμένης ελιάς, που ξυπνάει τη γεύση και κάνει όλη τη διαφορά.