ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Πλιγούρι με Pesto Ρόκας και Μανούρι

ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΡΙ

Υλικά

200 γρ. πλιγούρι

½ ματσάκι ρόκα

7-8 κλωναράκια μαϊντανό χοντροκομμένο

5 κ.σ. ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

αλάτι

250 γρ. μανούρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι με λίγο αλάτι και το σκεπάζουμε με καυτό νερό.

Καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη κουζίνας και το αφήνουμε για μισή ώρα να μαλακώσει.

Πλένουμε τη ρόκα και τη χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό, αλάτι και το σκόρδο, μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα.

Κόβουμε το μανούρι σε κυβάκια.

Σερβίρουμε το πλιγούρι με το pesto ρόκας και το μανούρι.

Tip

Αντί για μανούρι, μπορούμε να βάλουμε φέτα, ανθότυρο ή τυρί κρέμα.

Επίσης...

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.

Πράσα Ογκρατέν

Η συνταγή για πράσα ογκρατέν.