ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σάντουιτς με Αυγοφέτες

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ

Υλικά

Υλικά για 4 μερίδες

12 φέτες ψωμί του τοστ

80 γρ. βούτυρο

8 φέτες ζαμπόν

12 φέτες έμενταλ

250 ml γάλα

3 αυγά

Εκτέλεση

Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με το γάλα.

Αδειάστε το μείγμα σε ένα βαθύ ταψί και μουσκέψτε τις φέτες του ψωμιού για λίγα λεπτά, μέχρι να απορροφήσουν όλα τα υγρά.

Βάλτε λίγο βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τις φέτες του ψωμιού.

Φτιάξτε σάντουιτς με 3 φέτες ψωμιού, βάζοντας ενδιάμεσα από 2 φέτες ζαμπόν και τυρί.

Επάνω από κάθε σάντουιτς βάλτε από μια ακόμα φέτα τυριού, τοποθετήστε τα σε ταψί και ψήστε στους 180°C για 7'-8'.

Κόψτε σε τέσσερα κομμάτια το κάθε σάντουιτς και σερβίρετέ τα ζεστά.

Tip

Αφήστε τις φέτες του ψωμιού εκτός συσκευασίας αρκετές ώρες, ώστε να στεγνώσουν και να γίνουν αφράτες με το τηγάνισμα.

Επίσης...

Φασολάκια με Φέτα και Αυγά

Η συνταγή για νόστιμα φασολάκια με φέτα και αυγά.

Σκεπαστή Ομελέτα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη σκεπαστή ομελέτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Huevos a la Flamenca

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη ισπανική συνταγή για αυγά.

Πουρές με Φέτα και Αυγά

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο πουρέ με φέτα και αυγά.

Πατάτες στο Φούρνο με Αυγά και Λαχανικά

Πώς θα φτιάξετε τις πιο νόστιμες πατάτες στο φούρνο με αυγά και λαχανικά.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Αφράτη Τυρόπιτα με Αυγά και Γιαούρτι

Η συνταγή για αφράτη τυρόπιτα με αυγά και γιαούρτι.

Τορτίγια με Πατάτες

Η συγκεκριμένη ομελέτα είναι το αγαπημένο φαγητό των Ισπανών. Σερβίρεται κρύα, σε πολλές διαφορετικές γεύσεις.

Σουφλέ με Μπέικον και Αρωματικά

Η κλασική συνταγή του σουφλέ, με γεύση που δεν θα σας θυμίσει τίποτα το παραδοσιακό.

Σουφλέ με Σπανάκι, Μορταδέλα και Φέτα

Η συνταγή για ένα πρωτότυπο σουφλέ με υφή που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Σουφλέ με Μπρόκολο, Πιπεριά και Καπνιστή Γαλοπούλα

Ένα σουφλέ στο οποίο χωράνε τα πάντα: Αλλαντικά, τυριά, λαχανικά, ακόμα και φαγητό που έχει περισσέψει.

Πατατοσουφλέ με Σαλάμι Αέρος

Κυρίως πιάτο, παρέα με μια πράσινη σαλάτα, αλλά και πρωτότυπο συνοδευτικό στο γιορτινό τραπέζι, αντί για τις κλασικές πατάτες φούρνου.