ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Χοιρινές Μπριζόλες με Κρούστα Παρμεζάνας

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας.

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες

6 φέτες ψωμί για τοστ

1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 κουτ. σούπας ξερό θυμάρι

2 αυγά

λίγο αλεύρι

λάδι για το τηγάνισμα

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίψτε το ψωμί στο πολυμίξερ μέχρι να γίνει ψίχουλα. Ανακατέψτε το τριμμένο ψωμί με τον μαϊντανό, το θυμάρι και την παρμεζάνα.

Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ.

Αλατοπιπερώστε τις μπριζόλες και περάστε τις από το αλεύρι, στη συνέχεια από τα χτυπημένα αυγά και τέλος από το μείγμα του ψωμιού με την παρμεζάνα και τα αρωματικά.

Πατήστε ελαφρά με τα χέρια σας για να κολλήσουν τα ψίχουλα.

Αφήστε τα για μισή ώρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και τηγανίστε τα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά σε σπορέλαιο.

Βάλτε τις μπριζόλες σε ένα ρηχό ταψί και ψήστε τις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.

Tip

Αντί να τις τηγανίσετε, ψήστε τις μπριζόλες στον φούρνο: αφήστε τις από την αρχή του μαγειρέματος στους 170°C για 50 λεπτά με 1 ώρα.

Επίσης...

Τάρτα με Κιμά και Κρούστα Γιαουρτιού

Αν φτιάξετε μακαρόνια με κιμά, βάλτε λίγο κιμά παραπάνω, για να φτιάξετε μετά αυτή την υπέροχη τάρτα.

Σφολιάτα Σουφλέ με Ζαμπόν, Κέτσαπ και Τυριά

Ανάμεσα σε σουφλέ και πίτσα, ένα πλούσιο, δυνατό σε γεύση και χορταστικό πιάτο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λουκανικοπιτάκια με Υπέροχη Ζύμη

Η πορτοκαλάδα και το ξίδι κάνουν όλη τη διαφορά στο σπιτικό ζυμάρι, που ανοίγει εύκολα.

Ρολάκια Καισαρείας

Η παστουρμαδόπιτα είναι από τις πιο αγαπημένες πίτες. Στην εκδοχή "μπουκίτσα" γίνεται ακόμα πιο νόστιμη και λαχταριστή.

Ζαμπονοτυροπιτάκια με Ψωμί του Τοστ

Πιο τραγανά δε γίνονται! Πιο νόστιμα επίσης!

Η Φρουτάλια της Άνδρου "Αλλιώς"

Μία εκδοχή για τη φρουτάλια της Άνδρου, που γίνεται πανεύκολα, κάπως αλλιώς.

Ατζέμ Πιλάφι με Συκωτάκια Πουλιών

Τα συκωτάκια πουλιών είναι μια πολύτιμη πρώτη ύλη, οικονομική και πεντανόστιμη.

Κουνελάκι με Μελιτζάνες και Κύμινο

Υγιεινό, ελαφρύ και καθαρό κρέας, το κουνελάκι 'παντρεύεται' εύκολα στην κατσαρόλα με όλα τα λαχανικά.

Φασόλια Χάντρες με Λαχανικά και Λουκάνικο

Στην κατσαρόλα τα φασόλια αγαπιούνται από όλους.

Πίτα με Κεφτεδάκια

Η συνταγή για πίτα με κεφτεδάκια.

Ένα Αλλιώτικο Παστίτσιο

Η συνταγή για ένα εναλλακτικό παστίτσιο.

Τραγανές Αβγοκροκέτες με Κιμά

Πώς θα φτιάξεις αβγοκροκέτες με κιμά.