ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γεμιστά Ψωμάκια με Μανιτάρια και Γραβιέρα

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα γεμιστά ψωμάκια με γραβιέρα και μανιτάρια.

ΓΕΜΙΣΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ

Υλικά

6 ατομικά ψωμάκια για μπέργκερ

500 γρ. φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια ψιλοκομμένα

2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

1 σφηνάκι μπράντι

250 ml κρέμα γάλακτος

100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

ελαιόλαδο

2 κ.σ. αλεύρι

1 κ.γλ. ανάμεικτα ξερά μυρωδικά (θυμάρι, δεντρολίβανο, βασιλικό)

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά, πασπαλίστε με το αλεύρι και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2'-3'.

Σβήστε με το μπράντι, ρίξτε τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα να στεγνώσουν.

Προσθέστε μετά την κρέμα γάλακτος και τη μισή ποσότητα παρμεζάνας και ανακατέψτε.

Σκάψτε τα ψωμάκια από την επάνω πλευρά και μοιράστε στο εσωτερικό τους το μείγμα των μανιταριών.

Πασπαλίστε με την υπόλοιπη παρμεζάνα, ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15' και σερβίρετε.

Tip

Εντυπωσιακό και πεντανόστιμο ορεκτικό για ένα κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι.

Επίσης...

Μανιτάρια Γεμιστά

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα γεμιστά μανιτάρια.

Πατάτες Γεμιστές με Κιμά

Πώς θα φτιάξετε πατάτες γεμιστές με κιμά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Παστίτσιο με Σουτζουκάκια

Η συνταγή για ένα απίστευτο παστίτσιο με σουτζουκάκια.

Λαχανοντολμάδες Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε λαχανοντολμάδες φούρνου.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι με Κιμά

Πώς θα φτιάξετε κοκκινιστό κουνουπίδι με κιμά.

Εύκολη Πατατόπιτα

Η συνταγή για μία πανεύκολη πατατόπιτα.

Παραδοσιακό Γιαχνί με Πατάτες

Η συνταγή για παραδοσιακό γιαχνί με πατάτες.

Θυμαροκροκέτες Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε θυμαροκροκέτες φούρνου.

Πατάτες Τριφτές με Χρυσή Κρούστα

Πώς θα φτιάξετε πατάτες τριφτές με χρυσή κρούστα.

Mπουσούντες

Πώς θα φτιάξετε μπουσουντέ.

Κεφτέδες με Καρύδι και Πατάτα

Η συνταγή για τους πιο νόστιμους κεφτέδες με καρύδι και πατάτα.

Σέσκουλα με Γιαούρτι

Η πιο νόστιμη συνταγή για σέσκουλα με γιαούρτι.