Υλικά
Υλικά
Για το πέστο CBD
½ κούπας φρέσκος μαϊντανός
½ κούπας ντοματίνια
1 κ.γλ. κουνάρι
2 σκ. σκόρδο
4 κ.γλ. λάδι CBD (Full Spectrum CBD Oil)
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
- 250 γρ. πένες (ή άλλο παρόμοιο ζυμαρικό)
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι ή σ’ ένα μπλέντερ όλα τα υλικά κάνουμε έναν ομοιόμορφο πολτό.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά al dente κρατώντας 2-3 κ.σ από το νερό τους.
Τα ανακατεύουμε με το πέστο και σερβίρουμε αμέσως.
Το πέστο μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι και τρεις ημέρες σκεπασμένο με μια ζελατίνη.
Δ.Μ.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.
Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι
Πώς θα φτιάξεις ρολό κιµά µε σάλτσα ντοµάτας.