Υλικά
4 τσιπούρες Υλικά
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
2 ντομάτες
2 πατάτες
2 κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια σέλερι
Περίπου 20 ελιές
1 κ.σ κάπαρη
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψί.
Αλατοπιπερώνουμε τις τσιπούρες, τις βάζουμε επάνω στα λαχανικά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 40 λεπτά.Η συνταγή είναι του σεφ Μίλτου Αρμένη από το εστιατόριο "Ορίζοντες Λυκαββητού".