Υλικά
Υλικά
2 κ. τρυφερές κορφές από τσουκνίδες
4 -5 κ.σ καλαμποκάλευρο
½ φλ. ελαιόλαδο
λίγος δυόσμος
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις τσουκνίδες, τις ζεματίζουμε και τις στραγγίζουμε πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τον δυόσμο, προσθέτουμε τις τσουκνίδες, το αλεύρι και λίγο νεράκι, αλάτι, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν κρέμα.
Στο τέλος, ρίχνουμε άφθονο πιπέρι.
Είναι μεζές για ούζο.
Α.Τ.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις ψωμί από αλεύρι ολικής άλεσης.
Η συνταγή για ρολό κιμά με λαχανικά.
Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.
Η συνταγή για ζυμωτό ψωμί.
Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.
Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.
Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.
Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.
Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.
Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι
Πώς θα φτιάξεις ρολό κιµά µε σάλτσα ντοµάτας.