Υλικά
1 φλ. αλεύριΥλικά
1 φλ. κορν φλάουρ
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
2 αυγά
2 φλ. νερό παγωμένο
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι και το μπέκιν πάουντερ σε μεγάλο μπολ.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε τα αυγά με το νερό στο αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.Αυτό το κουρκούτι είναι κατάλληλο για λαχανικά σε λεπτές φέτες, για γαρίδες, για μύδια και για μικρά φιλεταρισμενα ψαράκια (γαύροι, σαρδέλες).